Sta toegang tot het programma toe via McAfee Personal Firewall

Voorkomt McAfee Personal Firewall dat een programma toegang krijgt tot internet? Mogelijk wilt u toepassingen zoals uw chatprogramma, e-mailclient of videogame deblokkeren om internet te gebruiken. Hier vindt u de instellingen waarmee de toepassing verbinding met internet kan maken.


  • Klik met de rechtermuisknop op het McAfee-logo in de Windows-taakbalk en selecteer "Instellingen wijzigen"> "Firewall".
  • Selecteer de optie "Internetverbindingen voor programma's".
  • Selecteer het programma waartoe u toegang wilt verlenen en selecteer vervolgens "Bewerken". Als het programma niet in de lijst staat, selecteert u de knop "Toevoegen" en vervolgens "Bladeren" om de toepassing te selecteren.
  • Selecteer in het gedeelte 'Toegang' de optie 'inkomend en uitgaand' om zowel inkomend als uitgaand verkeer voor applicaties toe te staan. Selecteer anders "Alleen uitgaand" om alleen uitgaand verkeer toe te staan.
  • De "gebruik benoemde poort" voor het vervolgkeuzemenu zou voldoende moeten zijn om met de meeste apps te werken. Anders kunt u "Open poort voor thuis- en werknetwerken" of "Open voor alle apparaten" selecteren.
  • Er is ook een gedeelte "netbeschermer". Deze instelling kan wat verkeer op sommige apps stoppen. Als je problemen hebt met de applicatie nadat je alle bovenstaande items hebt ingesteld, wil je misschien "uit" en "Net Guard" instellen.
  • Kies "Opslaan".
  • Sluit McAfee Personal Firewall.
  • jij stelde in! Toepassingen zouden nu toegang moeten krijgen tot het netwerk via een firewall.


Het McAfee Ondersteuning Nummer is altijd beschikbaar voor uw hulp


De antivirusprogrammering van McAfee is perfect met elke gadget die non-stop zekerheid biedt, inclusief gevaarlijke infectiedreigingen of opflakkeringen van malware. We bieden online ondersteuning en helpen beheerders die de geïdentificeerde problemen met McAfee effectief beheren. Onze assistentie- en assistentieadministratie wordt aangeboden aan zowel thuis- als zakelijke klanten die te maken hebben met speciale problemen met hun pc-gadgets en diverse randapparatuur.


We bereiken constant 24 * 7 voor klanten, wanneer klanten hulp nodig hebben, met de beste tools en strategieën van McAfee die beschikbaar zijn om elk probleem onmiddellijk op te lossen. Klanten kunnen ons de hele tijd bellen met feedback en 100% regeling. Wij zijn non-stop bereikbaar en staan ​​klaar om u tegen een bescheiden prijs te helpen met het juiste arrangement. 


We bieden ook klantenondersteuning voor McAfee Klantenservice Belgie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer