Hoe u Kunt Voorkomen Dat Video's Worden Afgespeeld Tijdens Het Scrollen op YouTube

Hoe u kunt voorkomen dat YouTube-video's tijdens het scrollen worden afgespeeld, wordt in deze handleiding behandeld. Dit gebeurt meestal op het startscherm van de YouTube-app, zowel op Android als op iPhone.


Deze tutorial laat je zien hoe je de autoplay-functie van de YouTube-app uitschakelt en het afspelen van achtergrondvideo's uitschakelt. Dus als dat is wat je wilt leren, dan is dit het artikel voor jou.


Observatie


Het is belangrijk om te weten dat de functie waarmee video's op het startscherm kunnen worden afgespeeld, een YouTube-voorbeeldtool is. Voor zover ik weet, is er geen manier om deze functie uit te schakelen via een app-instelling.


Ik ontdekte echter een tijdelijke oplossing die voorkomt dat de video's automatisch worden afgespeeld. Die verderop te vinden zijn.


Hoe kan ik voorkomen dat YouTube-video's automatisch worden afgespeeld op mijn startscherm?


Volg deze stappen om te voorkomen dat video's automatisch worden afgespeeld op de YouTube-app voor Android of het startscherm van de iPhone:


1. Selecteer in het startscherm een ​​video of een video die je leuk vindt en druk op de pauzeknop.


2. Druk nu op de terug-knop om terug te keren naar het startscherm.


3. Merk op dat er een kleine speler onder aan het scherm is verschenen. Het automatisch afspelen van video op het startscherm is uitgeschakeld, wat leuk is als je door de startfeed gaat.


Automatisch afspelen of preview werken niet op het startscherm van de YouTube-app als een video op de achtergrond wordt gepauzeerd tijdens het scrollen.

Voor elk ander probleem Bellen Youtube Nederland

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer