Hoe Los Ik Het Zwarte Scherm op in Microsoft Teams?

Microsoft Teams is 's werelds populairste communicatieplatform en wordt door de meeste bedrijven gebruikt. Dit maakt videoconferenties van hoge kwaliteit mogelijk. Gebruikers kunnen op dit platform bestanden opslaan en informatie delen. Het is extreem veilig en zeker, en dit wordt algemeen erkend.


Gebruikers komen daarentegen problemen tegen zoals donkere beeldschermen. Dit kan een grote impact hebben op uw bedrijf en u kunt zelfs geen vergaderingen bijwonen als u een zwart scherm heeft. Er zijn echter een paar eenvoudige manieren om het probleem met het zwarte scherm van Microsoft Teams op te lossen. We hebben de onderstaande tactieken behandeld; nu is het aan jou om ze te begeleiden.


De beste manieren om schermzwartingen van Microsoft Teams op te lossen


Er zijn eenvoudige manieren die u gemakkelijk kunt beheren zonder externe hulp.


Start de Microsoft Teams-toepassing opnieuw.


U moet beginnen met het zoeken naar de meest voorkomende remedies. Er zijn een aantal kleine glitches die problemen kunnen veroorzaken bij het vormen van teams. Het enige dat u nu hoeft te doen, is de teams opnieuw samenstellen. U moet ervoor zorgen dat alle tabbladen zijn gesloten en dat de bestanden die worden geüpload, zijn verwijderd. Als u nu opnieuw opstart, neem dan een paar minuten de tijd om te ontspannen voordat u aan de vergaderingen begint.


Laat de vergadering plaatsvinden in Microsoft Teams.

U moet nu Outlook in uw browser openen en naar de nieuwe teamvergaderingen navigeren. U kunt controleren of uw systeem vergaderingen kan houden. Als u zeker weet dat u vergaderingen kunt leiden, kunt u de juiste wijzigingen aanbrengen in de vergaderkeuze.


Om deze optie te verkrijgen, gaat u naar de bovenkant van de teampagina en zoekt u naar de optie voor teamvergadering. Er verschijnen nog twee opties en u kunt de nieuwe teams selecteren door erop te klikken.


Gebruik geen verouderde stuurprogramma's


Uw computerstuurprogramma's moeten worden geüpgraded om Microsoft Teams te kunnen uitvoeren. Als je niet zeker weet of het up-to-date is of niet, volg dan de onderstaande instructies.


  • Ga naar Apparaatbeheer
  • Hier vindt u verschillende opties, waaronder de mogelijkheid om naar beeldschermadapters te zoeken.
  • Ga naar de GPU en klik vervolgens op de bijgewerkte driver.
  • U kunt deze optie ook gebruiken om te zien of de toepassing is uitgeschakeld of niet.


Nadat u de wijzigingen heeft aangebracht, moet u het systeem opnieuw opstarten. Het is het belangrijkste onderdeel en als je het eenmaal hebt voltooid, kun je met het team beginnen.


Wis het geheugen en verwijder de cache


Het Microsoft-team heeft vaak veel ruimte nodig om correct op het systeem te kunnen functioneren. Mensen hebben daarentegen moeite om te bepalen of het systeemgeheugen voldoende is. Kijk hier voor onnodige bestanden, zoals cache of cookies, die ervoor kunnen zorgen dat het systeem langzamer gaat werken. Ga daarna naar de bestandsbeheerder en controleer de ruimte nogmaals.


Dit zijn enkele van de meest voorkomende strategieën om met problemen om te gaan. U kunt hulp krijgen van het Bellen Microsoft Ondersteuning team voor meer gecompliceerde situaties.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer