Hoe Kan ik een Peiling Maken op Facebook?

 Social Media Platforms hebben een revolutie teweeggebracht in de betekenis van communicatie. Met de introductie van Facebook, chatten, het uploaden van foto's en video's en het gebruik van filters, is het een van de beste manieren van infotainment geworden. De gebruikers van Facebook komen echter vaak verschillende technische problemen tegen bij het maken van een poll op Facebook.


Naast alle andere factoren lijkt het maken van een poll op Facebook een van de populaire activiteiten. Gewoonlijk lijkt het houden van een Facebook-peiling voor uw vrienden en volgers een geweldige manier om serieuze beslissingen te nemen, ter plaatse de meningen te bekijken en uw vrienden en familie over te geven aan iets productiefs en deskundig door een platform voor debat te creëren. Het helpt u niet alleen om een ​​goede naamsbekendheid te creëren en de merkreputatie te verbeteren. Als je het antwoord wilt weten op de vragen, zoals hoe je een peiling op Facebook kunt maken, moet je de manieren bekijken om dit te doen. Bekijk de trappen!


Als u nu een peiling op Facebook wilt maken, moet u weten dat u dit niet via de tijdlijn of nieuwsfeed kunt doen. Dat moet je weten om een ​​poll op Facebook te maken, en je kunt het alleen via Facebook Story gebruiken. U kunt de fout eenvoudig oplossen door de stappen te volgen. Je kunt gewoon vragen stellen, de antwoorden aanpassen en de mensen ontdekken die op hun favoriete optie hebben gestemd, maar dit verschijnt alleen in een Facebook-verhaal. Je kunt ook alleen een poll op Facebook maken via de Facebook-app op Android en iOS. U moet enkele uitstekende manieren volgen om het probleem op te lossen. U kunt de fout eenvoudigweg direct oplossen.


Bekijk de trappen!


  • In eerste instantie moet u uw Facebook-app openen.
  • En ga dan naar je profielpagina.
  • Daarna moet u op ‘Verhaal toevoegen’ klikken.
  • Nu moet je naar de overkant vegen en naar beneden gaan en dan de poll-knop ontdekken, die er precies uitziet als een staafdiagram in kolommen.
  • Nu krijgt u de prompt ‘Stel een vraag’ en u krijgt ook opties zoals Ja of Nee.
  • Vervolgens moet u erop klikken om door te gaan.
  • Klik na het doorlopen van bovenstaande stappen op de knop Gereed.


Eigenlijk heb je geen foto of video nodig om verder te gaan met je peiling. Als je er geen kiest, heb je een kleurrijke achtergrond. Zodra je merkt dat het verhaal met de Poll live is, zul je al snel zien dat je vrienden met elkaar in contact komen. Als je deze blog leest, kun je Facebook Nummer Nederland bellen: + 31-297728131 | Belgie: + 32-38080856.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer