Foto's op Google Foto's worden niet weergegeven

Google Foto's is een van Google's populairste tools voor het delen en opslaan van foto's. Gebruikers kunnen Google Afbeeldingen gebruiken om hun foto's in de cloud op te slaan en te delen met hun vrienden en familie. Google Foto's is beschikbaar op verschillende platforms, waaronder Windows, Android en iOS. Gebruikers kunnen hun opgeslagen of gedeelde foto's op veel apparaten en overal zien met behulp van hun Google-account en Google Foto's. Klanten worden echter af en toe geconfronteerd met verschillende technische uitdagingen, waaronder Google Foto's die geen foto's laat zien. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor dit probleem, maar dat sluit de mogelijkheid niet uit om het op te lossen.


In dit bericht ontdek je hoe je Google Foto's op verschillende apparaten kunt repareren met behulp van een stapsgewijs proces.


Hoe kan ik ervoor zorgen dat Google Foto's foto's op mijn Android-telefoon laat zien?


Probeer je een Google Foto's-foto op je Android-apparaat te openen? Er wordt echter niet langer iemand weergegeven die op uw account is opgeslagen. Volg de onderstaande instructies om dit probleem op te lossen:


Wis de caches op Google Foto's.


Ongewenste gegevens kunnen er ook voor zorgen dat verschillende functies op uw Android-apparaat niet werken. Daarom is het een goed idee om de caches van je Google Foto's-app te wissen. Volg hiervoor de onderstaande stappen:


  • Open de instellingen van uw Android-apparaat en scrol omlaag naar Apps.
  • Mogelijk ziet u nu een lijst met alle beschikbare apps en selecteert u daartussen Google Foto's.
  • Ga naar de Opslag en open deze.
  • Druk nu onderaan de pagina op de optie Gegevens wissen.


Google Foto's moet worden bijgewerkt.


Als je een oudere versie van Google Foto's gebruikt, weet je misschien niet dat je dit probleem ondervindt. Je kunt de Google Foto's-app op je smartphone updaten door de onderstaande stappen te volgen:


  • Ga op uw Android-apparaat naar de Play Store.
  • Klik nu op het menupictogram in de linkerhoek en selecteer Mijn apps en games in het vervolgkeuzemenu.
  • Ga daarna naar het tabblad Updates en werk de Google Foto's-app bij.


Hoe kan ik ervoor zorgen dat Google Foto's foto's op mijn iPhone weergeeft?


Als Google Foto's geen foto's op uw iPhone weergeeft, kunt u het probleem eenvoudig oplossen met een paar eenvoudige handelingen. Met behulp van de onderstaande aanbevolen procedures kunt u snel problemen met Google Foto's oplossen die geen foto's weergeven bij iPhone-problemen:


Start uw iPhone opnieuw op door het volgende te doen:


Het herstarten van uw iPhone kan verschillende problemen oplossen die zich voordoen tijdens of na het gebruik van een app. U kunt de slaap / waak- en home-knoppen tegelijkertijd ingedrukt houden totdat de optie voor uitschakelen niet langer zichtbaar is. Wacht nog een paar seconden en zet dan je iPhone aan.


Google Foto's moet worden verwijderd en opnieuw worden toegevoegd:

Het verwijderen van een app van uw iPhone is een van de meest effectieve manieren om verschillende problemen op te lossen die zich voordoen bij het gebruik van Google Foto's. U kunt dit doen door de onderstaande instructies te volgen:


  • Ga op uw iPhone naar het menu en druk vervolgens lang op Google Foto's totdat u het verwijderpictogram niet ziet.
  • Druk daarna op het de-installatiesymbool om het van uw iPhone te verwijderen.
  • Ga daarna naar de App Store en download en installeer Google Foto's op je iPhone.


Het probleem dat Google Foto's geen foto's laat zien, kan eenvoudig worden opgelost door de hierboven beschreven methoden te volgen. Als u andere problemen heeft, Het klantenserviceteam van Bellen Google Foto's.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer