De standaardinstelling van uw Google-account wijzigen

Het wijzigen van het standaard Google-account kan een moeilijke operatie lijken; het is echter slechts een kwestie van een paar eenvoudige stappen. Als u verder nog vragen heeft over het wijzigen van uw Google-account in uw browser of apparaat, kunt u de instructies hier raadplegen. Dit artikel heeft u stapsgewijs alle benodigde informatie gegeven. Het resultaat is dat u alleen het materiaal hoeft te lezen. U kunt ook contact opnemen met een ondersteuningsspecialist van Google. De technische professionals geven u volledige ondersteuning bij het wijzigen van uw standaard Google-account. Lees verder.


Hoe wijzig je op een Windows- of Mac-computer het standaard Google-account?


  • Open om te beginnen de Chrome-browser en ga naar Google.com.
  • Ga daarna naar de rechterbovenhoek en selecteer het profielpictogram.
  • Selecteer vervolgens Afmelden bij alle accounts.
  • Mogelijk ziet u nu de optie Aanmelden, inclusief het profielpictogram.
  • Selecteer het standaardaccount en log daarna in op uw account.
  • Als het account dat u zoekt niet in de lijst staat, kunt u het toevoegen door Account toevoegen te selecteren en de inloggegevens in te voeren.
  • Zodra u bent ingelogd op uw account,


U kunt nu uw browser gebruiken om uw standaard Google-account te controleren. En u hoeft niet langer na te denken over het wijzigen van uw standaard Google-account. Als het wijzigen van uw account moeilijk blijkt te zijn, kunt u contact opnemen met het ondersteuningsteam. De aanwezige specialisten zullen u uitgebreide hulp bieden en u helpen het probleem op te lossen. U kunt ook de instructies volgen als u uw standaard Google-account op uw iPhone wilt wijzigen.


Hoe wijzig ik het standaard Google-account van mijn iPhone?


  • Ga eerst en vooral naar mail.google.com in uw browser.
  • Klik vervolgens in de linkerbovenhoek op het horizontale weglatingsteken.
  • U moet het huidige standaard Gmail-account kiezen uit de vervolgkeuzemenu's.
  • Daarna heb je de optie om je Google-account te beheren.
  • Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uit te loggen.
  • U kunt de inlogprocedure nu vanaf het begin beginnen en uw inloggegevens invoeren.


U kunt met deze methode eenvoudig uw standaard Google-account in uw browser wijzigen. Als je problemen hebt met het proces, kun je met een professional praten. De ondersteuningsploeg is slechts een telefoontje verwijderd; het enige dat u hoeft te doen, is contact opnemen met het telefoonnummer voor ondersteuning.


Is het mogelijk om mijn standaard Google-account te wijzigen zonder uit te loggen?


Nee, er zijn geen andere opties om het standaardaccount te wijzigen. Als u van het ene Google-account naar het andere moet overschakelen, logt u uit bij het oude en logt u in met het nieuwe. Verder lijkt de techniek moeilijk, maar is het niet; het enige wat u hoeft te doen is uw inloggegevens toegankelijk te houden en alle informatie op te zoeken.


Wat is de beste manier om te schakelen tussen Google-accounts?


Selecteer de profielafbeelding om snel tussen uw Google-accounts te schakelen. Dan kunt u al uw e-mailaccounts voor aanmelding zien en degene selecteren die u wilt gebruiken. Bovenal kan het app-menu worden gebruikt om toegang te krijgen tot andere Google-services.


Wat is het maximale aantal Google-accounts dat ik kan maken?


Google vereist niet dat je een account aanmaakt. Je kunt zoveel hebben als je nodig hebt; Als u echter meer ruimte of services nodig heeft, kunt u een abonnement aanschaffen. Bovendien, zolang u een Google-account gebruikt en geen criminele of verdachte acties onderneemt, zal Google uw account niet blokkeren.


Is het mogelijk om twee Google-accounts met hetzelfde telefoonnummer in te stellen?


Vanwege de beveiliging van het account kunt u met Google twee e-mailaccounts maken met hetzelfde telefoonnummer. Het herstel-e-mailadres moet daarentegen verschillend zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over dergelijke vragen zolang u de algemene voorwaarden van Google niet schendt. voor andere vragen: Google Bellen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer