Hoe getagde berichten handmatig goedkeuren op Instagram?

Instagram, eigendom van Facebook, is het beste sociale-mediaplatform voor het delen van foto's en video's. Instagram-gebruikers hebben toegang tot een overvloed aan ongelooflijke functies. Instagram trekt de laatste jaren steeds meer gebruikers en volgens een nieuwe statistiek heeft het platform nu een miljard maandelijkse gebruikers. Er zijn alternatieven op Instagram zoals reels, het publiceren van afbeeldingen en video's, enzovoort. Instagram stelt gebruikers in staat om individuen te taggen in hun berichten wanneer ze deze publiceren. Deze tag-optie is volledig afhankelijk van het perspectief van de gebruiker.

 Als iemand je tagt in een originele post, ziet de gemarkeerde gebruiker de originele post. Als je niet wilt dat een getagde post op je profiel verschijnt, kun je deze verbergen, verwijderen of de tagposts handmatig maken. Ja, je kunt de getagde berichten handmatig goedkeuren. En deze pagina gaat uitsluitend over de procedure voor het handmatig goedkeuren van getagde berichten. Het inschakelen van deze optie is een eenvoudig proces dat binnen enkele minuten kan worden voltooid. Laten we het artikel eens bekijken en kijken wat we kunnen leren.

De getagde Instagram-berichten handmatig goedkeuren: De gebruiker heeft de mogelijkheid om iemand op een bericht te taggen en de persoon die de tag ontvangt, heeft ook de mogelijkheid om te taggen. Gebruikers kunnen expliciet beslissen over het handmatig taggen van berichten, evenals getagde inhoud uit hun profiel verwijderen of verbergen. Ik verwijs naar de getagde berichten op de originele berichten van iemands profiel. En nu, in dit artikel, zal ik je door de stappen leiden van het handmatig goedkeuren van getagde Instagram-foto's. De procedure is eenvoudig en u kunt deze binnen enkele minuten voltooien. Procedures:

1. Log eerst en vooral in op uw Instagram-account door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. U kunt een account maken met een app of een browser. 

2. Nadat u bent ingelogd op uw account, gaat u naar uw profielpictogram en klikt u nogmaals op de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek. Selecteer de instellingskeuze die lijkt op een metalen tandwiel. 

3. Ga vervolgens onder de instellingen naar het tabblad privacy en voer uw gegevens in. Tags zijn een extra optie in het privacygedeelte. Selecteer Tags in het vervolgkeuzemenu. 

4. Wanneer u de optie Tags kiest, wordt u naar een pagina geleid met opties voor het beheren van tags, inclusief een andere optie met de naam Tags handmatig goedkeuren. Er zal een knop zijn om in of uit te schakelen wanneer u op die optie klikt. U kunt daar de mogelijkheid om handmatig goed te keuren inschakelen. 

5. Daarnaast kun je het getagde bericht in je profiel verwijderen of verbergen. En dat is alles om de handmatige goedkeuringsoptie van Instagram voor getagde berichten in te schakelen.   

voor meer informatie: Instagram Nummer Nederland 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer