In de iOS YouTube App Kun Je de Videokwaliteit Wijzigen.

Als je ooit YouTube hebt gebruikt, zowel de app als de website, heb je waarschijnlijk gemerkt dat de videokwaliteit verandert in directe verhouding tot je netwerkverbinding. De kwaliteit van YouTube-video's is evenredig met de snelheid van je internetverbinding. Dit kan om verschillende redenen onhandig zijn, vooral als je toegang hebt tot een internetverbinding die constant onbetrouwbaar is en extreem snel of extreem traag kan zijn.

Er zijn verschillende opties om dit probleem aan te pakken en je YouTube-instellingen aan te passen aan je huidige voorkeur. U kunt de parameters voor een specifieke YouTube-video of voor al uw YouTube-films wijzigen. Volg de onderstaande stappen om de kwaliteit van je YouTube-video te wijzigen terwijl je verbonden bent met een draadloos netwerk.

Hoe u de kwaliteit van uw video kunt verbeteren

Open om te beginnen je YouTube iOS-app en selecteer een video. Het kan een populaire video zijn of een van je aanbevelingen. Sommige pictogrammen verschijnen op het scherm als u op uw scherm klikt terwijl de video wordt afgespeeld. Drie kleine stippen worden op elkaar gestapeld. Ze moeten de tweede van rechts zijn, de tweede van boven.

Normaal gesproken staat het instellingsteken naast het "I"- of informatiepictogram. Er moet een vervolgkeuzemenu of optiemenu worden weergegeven wanneer u het instellingenpictogram selecteert. Er zal een "kwaliteit" -optie tussen zitten; selecteer het. Opties zoals 1080p, 720p, 480p, 360p, 240p en 144p worden weergegeven. Kies 1080p voor de beste kwaliteit en 144p voor de beste prijs. Tenzij je het aanpast, behoudt je video zijn kwaliteit, ongeacht je verbindingssnelheid.

 Hoge snelheid, lage kwaliteit

Ook is het je misschien opgevallen dat, ondanks dat je een snelle internetverbinding hebt, je films altijd van slechte kwaliteit zijn. Misschien heb je een trage internetverbinding, maar verschijnen je films altijd in goede kwaliteit. De video zal hierdoor achterblijven of extreem traag zijn. Dan is het mogelijk dat je optie "HD afspelen via WIFI" is uitgeschakeld. Schakel de functie Play HD Over Wi-Fi of Turn It On in uw instellingen in. "Play HD on WI-FI only" staat op verschillende versies van de software.

YouTube-instellingen

Je kunt ook de instellingen voor al je YouTube-video's en offline video's wijzigen. Omdat YouTube je videokwaliteit elke keer dat je een nieuwe video afspeelt naar standaard verandert, moet je de kwaliteit handmatig selecteren elke keer dat je een nieuwe video afspeelt, wat na een tijdje een beetje frustrerend kan worden. Je moet zijn ingelogd op je YouTube-account om dit op te lossen. Ga naar de instellingenpagina om de videokwaliteit in alle instellingen aan te passen.

Je kunt een van de twee opties kiezen als je app er een biedt: 'Speel altijd HD-video af' of 'Ik heb een langzame verbinding'. Deze naam verandert afhankelijk van de versie van de YouTube iOS-app die je gebruikt. Als je 'Ik heb een trage verbinding' selecteert, worden alle volgende video's met verminderde kwaliteit gestreamd. Als je ervoor kiest om altijd HD af te spelen, worden alle video's in high definition afgespeeld. Wanneer je een video opslaat, heeft dit effect op alle toekomstige video's die je bekijkt.

Offline videokwaliteit

Je kunt ook de videokwaliteit wijzigen wanneer je video's offline bekijkt of 'YouTube-downloads' gebruikt. YouTube staat geen realtime downloads toe, daarom kun je alleen video's opslaan om later op hetzelfde platform te bekijken. Ga hiervoor naar het instellingenmenu (nadat je bent ingelogd op je account). Nadat u naar beneden scrolt, ziet u downloads of offline video's. Als je erop klikt, zie je 'kwaliteit', waar je de juiste kwaliteit voor al je offline video's kunt specificeren.

De standaardinstelling voor de meeste YouTube-video's is 'auto' of 'elke keer vragen'. Het is natuurlijk vervelend om video's in zo'n slechte kwaliteit te zien. Als uw internetverbinding echter traag is, kan dit de beste optie zijn, omdat het laden van HD-video's op een langzame verbinding lang kan duren. Video's van lagere kwaliteit zijn misschien de beste keuze als u gegevens wilt opslaan.          

voor meer informatie bezoek onze website: Youtube Nederland   

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer