Google Account Herstel || Google Nederland

Herstel van een Google-account zonder een telefoonnummer of een e-mailadres

Een Google-account is een populair account dat door miljoenen mensen wordt gebruikt. Het wordt op grote schaal gebruikt vanwege de garanties van veiligheid en authenticiteit van Google aan zijn gebruikers. De gebruikersnaam en het wachtwoord zijn de enige vereisten voor toegang tot het account. Wanneer instellingen en functies worden geüpgraded, kunnen gebruikers hun wachtwoorden vergeten; Niettemin kunnen ze met deze techniek en hulp hun rekeningen eenvoudigweg herwinnen.

Instructies voor het herwinnen van uw Google-account zijn hier te vinden.

Wanneer u toegang hebt tot een Google-account, wordt de gebruiker gevraagd om het e-mailadres en het wachtwoord van het account te verstrekken. Als de informatie correct is, heeft de gebruiker toegang tot het account; Anders is de toegang verboden. De stappen om uw Google-account terug te winnen, zijn als volgt:

  • De eerste stap is om naar Google's Account Recovery-website op het web te gaan. 
  • De gebruiker wordt vervolgens gevraagd om zijn of haar geregistreerde e-mailadres in te voeren, die wordt hersteld en vervolgens op de knop Volgende op de startpagina klikt. 
  • De gebruiker wordt vervolgens verzocht om hun wachtwoord in te voeren op de volgende pagina. Als het wachtwoord is vergeten, moet de gebruiker op de koppeling Wachtwoord vergeten en vervolgens een laatste wachtwoord voor de account invoeren. Als de gebruiker niet in staat is om de gebruiker niet in staat te zijn Recall het, de knop Probeert een andere manier is geselecteerd. 
  • Er is ook de mogelijkheid om de aanmaakdatum van de account te wijzigen. Als de gebruiker het onthoudt, wordt het account hersteld; Anders is het niet. De optie om een ​​ander pad te proberen, wordt opnieuw geselecteerd. 
  • De gebruiker wordt vervolgens gevraagd om het telefoonnummer te bevestigen dat is gekoppeld aan het account. Als de gebruiker geen toegang heeft tot het hersteltelefoonnummer, kan de gebruiker de volgende optie proberen. 
  • De volgende optie is om het hersteladresadres van het account in te voeren. Als de gebruiker vergeet, probeert u een andere manier opnieuw te selecteren. 
  • Ten slotte kan de optie Veiligheidsvraag worden gebruikt. Voor het herstel van Google-account moet de gebruiker gewoon de beveiligingsvraag beantwoorden. 
  • De gebruiker heeft de mogelijkheid om een ​​nieuw wachtwoord te maken en het te verifiëren. 
  • Nadat het wachtwoord is gereset, kan de gebruiker proberen in te loggen op hun account. 

 

Een gebruiker kan contact opnemen met de technische ondersteuning voor meer informatie over Account Recovery. De leidinggevenden in het ondersteuningsteam zullen de gebruikers de grootst mogelijke hulp bieden. De door het proces aangeboden informatie, evenals de hulp van het klantenservice-nummer, zijn volledig belangrijk in elke fase van het herstelproces. De consument zou in staat zijn om een ​​onmiddellijke oplossing te krijgen met behulp van het ondersteuningsnummer. Dus, als u uw Google-account moet ophalen, kunt u op elk moment het ondersteuningsnummer Google Bellen. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer