Video's op YouTube blokkeren

YouTube is, zoals je misschien weet, een veelgebruikt platform over de hele wereld. Helaas heeft het brede gebruik van dit platform het uiterst succesvol gemaakt in het genereren van schadelijke inhoud. Ongepaste video's en kanalen moeten worden vermeden door jou, je dierbaren en je kinderen. YouTube kan op elk moment verschillende problemen hebben. Je kunt ervoor kiezen om deze YouTube-kanalen en video's al dan niet te beperken. U kunt deze schadelijke routes op deze manier mogelijk elimineren. De YouTube blocker tool wordt tegenwoordig door een groot aantal mensen gebruikt.

Tegenwoordig is YouTube de populairste site voor amusement en materiaal voor kinderen. Dit op video's gebaseerde platform vereist geen leesvaardigheid. Als gevolg hiervan trekt het de aandacht van zelfs kleine kinderen die mogelijk internettoegang hebben. Als gevolg hiervan kan deze hachelijke situatie bepaalde ongemakkelijke omstandigheden aan het licht brengen.YouTube extraheert, controleert en blokkeert miljoenen video's van het platform om dit probleem te voorkomen.Niet alle inhoud is echter geschikt voor jongeren.Daarom is ouderlijk toezicht op YouTube zo belangrijk.Beperkte modus is een van de hulpprogramma's voor ouderlijk toezicht. Laten we eens kijken hoe u inhoud op YouTube kunt blokkeren.

U kunt YouTube-zoekresultaten in deze modus opschonen om expliciete inhoud te extraheren. Als gevolg hiervan kan je kind geen video's zien die door andere kijkers als ongepast voor kinderen zijn gemarkeerd. Hoewel deze procedure onvoldoende is, is het een solide startpunt om YouTube-video's veilig te maken.

YouTube een veiligere plek maken om video's te bekijken

De functies van het Veiligheidscentrum van Google helpen ouders de activiteiten van hun kinderen in de gaten te houden. U moet echter eerst een bekwame digitale gebruiker zijn. Inhoudsfilters en andere blokkeringsmogelijkheden op YouTube en Google-zoekopdrachten kunnen worden ingeschakeld met behulp van deze Security Center-tools, zodat je video's op YouTube kunt beperken. U moet ook alle twijfelachtige of ongepaste inhoud die u op internet tegenkomt melden. U hoeft geen ouderlijk toezicht op YouTube te bieden als u het alleen op internet gebruikt. Dit kan ook op uw mobiele apparaten, zoals Android- of iOS-telefoons. Laten we eens kijken hoe je je mobiele apparaat of pc kunt gebruiken om YouTube Parental Control te activeren.  

  

Op internet, YouTube-inhoudsbeperkingen 

 

1. Ga eerst naar de YouTube-website en log in op je account. 

2. Ga vervolgens vanuit de linkerbovenhoek of het rechter vervolgkeuzemenu naar instellingen. 

3. Schakel het systeem in het filtergebied onder aan de pagina in. 

 

iPhone-inhoudsbeperkingen op YouTube 

 

Op de iPhone kun je ook ouderlijk toezicht van YouTube instellen. Volg de onderstaande instructies om deze modus in de YouTube-app in te schakelen: 

1. Gebruik de webpagina om in te loggen op uw YouTube-account. 

2. Selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu in de linkerbovenhoek of het rechter vervolgkeuzemenu. 

3. Schakel het systeem in vanuit het filtergebied van de nieuw geopende pagina. 

U kunt ook de optie selecteren om bepaalde soorten informatie te accepteren. U kunt uw kinderen dan alleen dingen laten downloaden die geschikt zijn voor de leeftijd, afhankelijk van hun beoordelingen.

 

Beperking van YouTube-inhoud van uw Android-telefoon  

  

Als je de YouTube Android-app wilt gebruiken om te filteren, volg je deze stappen: 

1. Open een webbrowser en log in op uw YouTube-account. 

2. Selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu in de linkerbovenhoek of het rechter vervolgkeuzemenu. 

3. Verplaats het systeem op de pagina die wordt geopend naar het filtergebied, net zoals op iOS. 

Een YouTube-kanaal blokkeren 

Het blokkeren van YouTube-kanalen is een eenvoudig proces. U kunt dit doen op uw telefoon of op uw computer. Hieronder volgen de stappen die u kunt nemen om een ​​YouTube-kanaal uit te schakelen:

  • Navigeer om te beginnen naar de kanaalpagina die u wilt blokkeren. 
  • Op de kanaalpagina die u hebt geopend, klikt of tikt u op 'Over'. 
  • Hier vindt u een pictogram in de vorm van een vlag. 
  • De optie voor het blokkeren van de zender verschijnt wanneer u op dit symbool klikt of drukt. 
  • Nadat u deze optie hebt geselecteerd om het kanaal te blokkeren, kunt u het proces beëindigen door de verzendknop te selecteren.  

U kunt deze bewerkingen gebruiken om YouTube-kanalen te beperken. Je kunt de video's van deze gebruiker niet bekijken als gevolg van je YouTube-kanaalblokkeringsprocedure. Je kunt geen reacties achterlaten op de sites van andere gebruikers en kanaaleigenaren kunnen je geen berichten sturen. Het is ook mogelijk om de toegang tot een bepaalde YouTube-video te beperken. Dit zijn de manieren om specifieke video's te verbieden:

  • Selecteer de video die u wilt verbieden in de videolijst. 
  •  Klik of druk in het linkerdeelvenster op het juiste beheertabblad. 
  •  Onder de kolom "Eigendom" vindt u de optie "Eigendom blokkeren". 
  •  Vanaf hier brengt YouTube je naar een nieuwe pagina.
  •  Sla ten slotte op door te klikken of tikken op "Uitsluiten van mezelf".

 

Na deze richtlijnen zal het veiliger zijn voor uw jongere om een YouTube-video te bekijken. Om ongepaste inhoud op YouTube te filteren, kunt u ook een videoblokker downloaden voor uw Android-telefoon van Google Play. voor meer informatie: Youtube Nederland

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer