Google Voice Search Werkt Niet +31- 708080172

Snelle oplossing: volg deze eenvoudige stappen om problemen met Google Voice Search op te lossen.

Google Voice Search, ook wel bekend als Search by Voice, is een Google-functie waarmee gebruikers zoekopdrachten kunnen uitvoeren door in hun computer of telefoon te spreken. Deze functie was oorspronkelijk bekend als Voice Action en stelde gebruikers in staat hun Android-telefoon te gebruiken om spraakopdrachten te geven. Het was aanvankelijk alleen beschikbaar in Amerikaans Engels, maar uiteindelijk werden er commando's toegevoegd in Brits, Indiaas Engels, Amerikaans Engels, Spaans, Duits en Frans. In 2014 had de app een nieuwe functie gekregen waarmee gebruikers maximaal vijf talen konden selecteren waaruit de app de gesproken taal snel zou begrijpen.


Zelfs als de software fantastisch is, bestaat de kans dat gebruikers problemen tegenkomen bij het gebruik van Google Voice Search. Enkele van de redenen waarom Google Voice Search niet werkt, zijn de volgende:

Controleer uw microfoon: Omdat Google Voice Search een spraakgestuurd hulpmiddel is, is het volledig afhankelijk van de microfoon van uw telefoon. Daarom is het van cruciaal belang dat de microfoon van uw telefoon goed werkt om ononderbroken service te kunnen ontvangen.

Zorg ervoor dat uw taalinstellingen correct zijn: naast de microfoon is de spraakgestuurde zoeksoftware ook afhankelijk van de taal en uitspraak van de gebruiker. Als gevolg hiervan, als de gebruiker niet in staat is om de gewenste resultaten te verkrijgen vanwege een onjuiste taal of uitspraak,

Hier leest u hoe u de gesproken zoekopdracht van Google weer kunt laten werken:  

U hoeft geen specifieke instructies te volgen om dit probleem op te lossen.

Controleer of 'Ok Google' nu operationeel is. 

Als je "Ok Google" niet hebt ingeschakeld, ga je naar de Google-app en vervolgens naar het hoofdmenu. 

Kies nu de optie "Instellingen" uit de stem. 

Selecteer nu de detectieoptie "Ok Google". 

Uw probleem zou hierdoor worden opgelost. 

 

Opmerking: als al het andere faalt, train je je digitale assistent opnieuw door drie keer 'Ok Google' te zeggen.  

Afgezien daarvan is er een mogelijkheid dat uw Google niet werkt, in welk geval de Google-stem niet zal antwoorden. Volg deze stappen om het probleem met Google werkt niet op te lossen:

Uw computer moet opnieuw worden opgestart. 

Controleer nu uw internetverbinding. 

Onderzoek ook het malware-effect. 

Werk indien nodig uw Google bij. 

Sluit nu alle tabbladen die niet reageren. 

Als u problemen of vragen heeft, kunt u bovendien de spraakondersteuning van Google Bellen voor snelle en effectieve hulp.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer