De Kenmerken van Avast SafeZone Browser


Avast is de beste antivirussoftware die beschikbaar is en is gemaakt met als doel uitgebreide beveiliging voor uw apparaat te bieden. Het wordt geleverd met een fantastische tool genaamd "Avast SafeZone Browser", die in wezen een browser is die is gemaakt met internetprivacy en -beveiliging in gedachten.

Het belangrijkste doel van de ontwikkeling van deze browser is om deze te beschermen tegen wormen en andere bedreigingen die u in de problemen kunnen brengen terwijl u online bent. Als u deze veilige browser wilt gebruiken, belt u Avast Customer Support Number NL voor deskundig advies.

Het download- en installatieproces van Avast SafeZone Browser is als volgt: 

  • Ga naar de officiële website van Avast en selecteer vervolgens de optie om te downloaden vanuit uw webbrowser. 
  • Nadat het downloaden is voltooid, slaat u het bestand op een veilige locatie op.
  • Om toestemming voor installatie toe te staan, klikt u op Uitvoeren en vervolgens op Ja. 
  • Om de installatie te starten, klikt u op Accepteren en installeren. 
  • De installatie begint nu. Zorg voor een goed opgeladen gadget. 
  • Nadat de installatie is voltooid, kunt u uw bureaublad gebruiken om de browser te starten. 

Avast SafeZone Browser wordt geleverd met een aantal unieke functies die het tot een van de veiligste internetbrowsers maken die er zijn. Het grootste en meest opvallende kenmerk is dat alle mogelijkheden van de browser toegankelijk zijn vanuit het navigatievak, dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijke lay-out. Laten we eens kijken naar de kenmerken die het zo populair en bekend maken over de hele wereld.

Wijze van de bank: 

Deze functie was ook aanwezig in de vorige versie. De browser start een vooraf geselecteerde sessie voor online winkelen of bankieren. Deze unieke sessies dienen om uw inloggegevens te beschermen tegen diefstal en diefstal door hackers. 

 

Veilige browser geïntegreerd: 

Omdat Avast Secure Browser deel uitmaakt van Avast antivirus, hoeft u zich geen zorgen te maken dat dit problemen veroorzaakt. Bovendien, omdat de browser samenwerkt met de antivirus, worden alle risico's geëlimineerd. Als u een antivirusprogramma van derden hebt geïnstalleerd, kunt u met de Avast Browser in een veilige en veilige omgeving werken. 

Downloader voor video's: 

 Hiermee kunt u gratis films en audio downloaden van de meest populaire videosites. Vimeo, YouTube en andere sites zijn inbegrepen. U kunt ook de kwaliteit, grootte en indeling van de video kiezen voordat u deze downloadt. 

Flits blokkeren: 

Flash Block is de volgende verleidelijke en aantrekkelijke functie. Het verhoogt het niveau van beveiliging op internet. Het verhindert meestal dat de flash-speler functioneert, terwijl het ook de trage en kwetsbare functie van de browser verwijdert. 

Beheerder van wachtwoorden: 

Met deze functie kunt u kiezen uit een lijst met te gebruiken wachtwoorden. Met de wachtwoordbeheerder van Avast Secure Browser kunt u snel en zonder angst voor onderbreking complexe en veiligere wachtwoorden genereren. 

Wijze van stealth: 

Met deze browsermodus kunt u op internet surfen zonder sporen achter te laten op uw harde schijf, zoals cookies of geschiedenis. Ctrl + Shift + N, in de volksmond bekend als de incognitomodus, kan worden gebruikt om dit in te schakelen. 

Anti-tracking: 

Met deze functies van Avast Secure Browser kunt u gegevens opslaan tegen trackers, zodat u niet kunt worden getagd. De Chrome-browser biedt daarentegen deze unieke mogelijkheid. Als u een snellere browse-ervaring met goede beveiliging wilt, is Avast SafeZone Browser de ideale keuze. Als u problemen ondervindt met een van deze functies of met Avast Safe Browsing, belt u het Avast Bellen Telefoonnummer om met een vertegenwoordiger te spreken. 

Deze browser biedt een veilige virtuele ruimte die vrij is van keyloggers en malware. Als u deze browser gebruikt, kunt u moeiteloos veilig online aankopen en betalen.  

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer