In Android werkt de routebeschrijving van Google Maps niet.

Google Maps is een fantastisch onderdeel van de Google-service waarmee u een routebeschrijving naar uw huis en kantoor kunt vinden. Dit type service is onvoorspelbaar en maakt gebruik van geavanceerde technologie om naar elk aspect van de site te zoeken die u zoekt. De meerderheid van de mensen ziet een fout snel en Google Map-gebruikers hebben onlangs een fout gemeld met de richting die niet goed werkt op een Android-smartphone.


Als u de oorzaak van de fout kent, kunt u snel de oplossing voor het probleem vinden. Er zijn verschillende methoden om Google Maps-aanwijzingen te corrigeren die niet werken, waardoor u uw Google Maps op elk moment zonder technische problemen kunt gebruiken.


Oplossing 1:

Controleer uw internetverbinding: voordat u met behulp van de richtingsmodus naar een locatie op uw Google Map gaat zoeken, is het van cruciaal belang om uw internetverbinding nogmaals te controleren. Als uw internet niet goed werkt, moet u uw wifi of router controleren om de internetverbinding te herstellen en om Google Maps correct te laten werken.


Oplossing 2:

Google Play-service resetten: Er wordt gesteld dat Google Maps vaak gerelateerd is aan de Google Play-service, waardoor het goed presteert. Als er echter een probleem is, moet u ernaar streven om het met behulp van gedachten te corrigeren.


Bekijk deze instructies voor het opnieuw starten van Google Play-services om de routebeschrijving van Google Maps te corrigeren:


Open om te beginnen Google Play-service en ga naar instellingen, kies vervolgens app-manager en zoek ernaar op Google Play-service.

Om alles nieuw te maken, kiest u de gegevens die moeten worden gewist en klikt u op de reset-knop.

U moet een minuut wachten voordat u zich opnieuw aanmeldt met de juiste inloggegevens.


Oplossing 3:


Verwijder de cache

Vanwege de grote hoeveelheid verkeer op de internetdienst is het soms nodig om de cache- en cookiebestanden te wissen, wat leidt tot een snelle oplossing.

Bekijk de volgende methoden om de cache te wissen en de richting van Google Maps opnieuw in te stellen:


Om bij het cachebestand te komen, gaat u eerst naar Google Maps en klikt u vervolgens op de instellingen.

Om de cache te wissen, moet u eerst de volledige datum kiezen en vervolgens het benodigde bestand.

Om de Google Maps-service te gebruiken, klikt u op de knop Verwijderen en vervolgens op de knop Gereed.


Oplossing 4:


Zorg ervoor dat het kompas in goede staat verkeert.

Er wordt aangenomen dat als uw Google Maps-aanwijzingen niet goed werken, u uw kompas zo snel mogelijk moet kalibreren om het probleem op te lossen.


Hier zijn de methoden om het zo snel mogelijk te verhelpen:


Zorg ervoor dat Google Maps is geopend en klik vervolgens op de blauwe knop die uw positie aangeeft.

Maak een cijfer 8 met je kompas totdat het is gekalibreerd en smaller wordt, zodat het in de juiste richting kan wijzen.


Oplossing 5:


Schakel de modus Hoge nauwkeurigheid in.

Het is van cruciaal belang om het precieze signaal te controleren dat uw Google Maps nodig heeft, maar als er problemen zijn, moet u de hoge nauwkeurigheid ervan inschakelen via de Google Maps-instellingen. Om hoge precisie in te schakelen, gaat u naar het tabblad modus en kiest u hoge nauwkeurigheid.


Als u desondanks ontdekt dat een probleem met de richting van Google Maps niet goed werkt, u kunt zo snel mogelijk het Technische Ondersteunings team van Google Bellen voor meer informatie over het probleem en de oplossing ervan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer