Hoe Herstel ik Verwijderde Outlook E-mails?|

Hoe kan ik mijn Outlook-e-mails terugkrijgen nadat ze zijn verwijderd?


U hoeft zich geen zorgen te maken als u per ongeluk uw Outlook-e-mail wist. Er is een manier om je geld terug te krijgen. Zodra u op de pagina bent aangekomen, wordt u door de stappen geleid om uw verwijderde Outlook-e-mail te herstellen.


Als een e-mailbericht per ongeluk uit uw Outlook-e-mail wordt verwijderd, kunt u het herstellen als het nog in de map Verwijderde items of Ongewenste e-mail staat. Zelfs als de map Verwijderde items leeg is, kunt u mogelijk verwijderde Outlook-e-mails ophalen.


Er zijn echter een paar noemenswaardige punten:


  • Na dertig dagen wordt uw e-mail automatisch verwijderd uit uw map Verwijderd.
  • Items die uit uw map Verwijderde items zijn verwijderd, kunnen dertig dagen worden hersteld.
  • Na tien dagen wordt e-mail in de ongewenste prullenbak automatisch vernietigd.

Als u de verwijderde berichten die u wilt ophalen niet ziet, zijn ze waarschijnlijk voorgoed verdwenen. Het wordt niet aangeraden om uw communicatie in een van deze mappen op te slaan. Als u uw e-mails in andere mappen dan uw Postvak IN wilt bewaren, kunt u dit doen via een proxy.

Berichten die uit de accounts van uw kinderen zijn verwijderd, kunnen niet worden hersteld. Alle e-mails die ouders uit de accounts van hun kinderen hebben verwijderd, worden door Outlook verwijderd.


Outlook-e-mails vereisen dat u zich minstens één keer per jaar aanmeldt bij uw e-mailaccount om te voorkomen dat het inactief wordt, zodat Outlook niet de onnodige stap hoeft te nemen om het te sluiten. Om uw Microsoft-account en de bijbehorende accounts operationeel te houden, moet u ten minste eens in de twee jaar inloggen op uw account. Als u dit niet doet, beschouwt het Outlook-team het als inactief en sluit het.


Mocht u zich afvragen, waar komen de opgehaalde goederen terecht? dan


  • Berichten worden naar de Inbox verzonden en uw contacten worden opgeslagen in de map Contactpersonen.
  • De map Taken bevat al uw taken.
  • Items uit uw agenda worden toegevoegd aan uw agenda.


Hoe kunt u uw Outlook-e-mails terugkrijgen?

Hier leest u hoe u uw Outlook-e-mails terugkrijgt nadat ze permanent zijn verwijderd. Behalve als u een Enterprise-abonnement hebt, biedt Microsoft geen back-upoplossingen; het biedt echter twee manieren om verwijderde e-mails op te halen. Voor personen die hun map met gewiste items of verwijderde e-mails meer dan dertig dagen geleden hebben geleegd, is de tweede fase de map met herstelbare items. In dergelijke omstandigheden biedt Microsoft u nog een andere optie voor herstel.


Af en toe gebeurt het voor alle zakelijke Outlook-gebruikers: automatisch archiveren is de standaardinstelling. Als u niet wist dat deze functie bestond, heeft u mogelijk het punt gemist waarop al uw eerdere e-mails werden doorgestuurd naar de archiefmap. Beschouw ze daarom als verwijderd.

voor meer informatie: Outlook Bellen Nummer

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer