Facebook Inlogcode Wordt Niet Naar De Telefoon Verzonden

Facebook is een van de meest bekende sociale netwerknetwerken, met miljoenen gebruikers over de hele wereld. Het brengt mensen uit verschillende culturen, samenlevingen en achtergronden bij elkaar en laat hen belangrijke momenten delen met al hun vrienden op één platform.


Gebruikers ondervinden vaak problemen om in hun Facebook-accounts te komen. Gebruikers herstellen hun accounts meestal door hun wachtwoord opnieuw in te stellen om dit probleem op te lossen. Het is echter mogelijk dat consumenten de verificatiecode niet per e-mail of sms ontvangen, waardoor het proces voor wachtwoordherstel onvoltooid blijft. Gebruikers zullen in deze tutorial een oplossing vinden voor het probleem dat Facebook geen inlogcodes verzendt. Het zal hen ongetwijfeld helpen om weer toegang te krijgen tot hun Facebook-account door het wachtwoord opnieuw in te stellen.


Hoe het wachtwoord op een Facebook-account opnieuw in te stellen

  • Ga naar de Facebook-aanmeldingspagina met uw favoriete webbrowser.
  • Typ nu uw Facebook-gebruikersnaam in het daarvoor bestemde vak.
  • Kies in de vervolgkeuzelijst Wachtwoord vergeten.
  • Op het scherm zijn er twee verificatie-opties. De gebruiker moet kiezen tussen e-mail en telefoon.
  • Zoek bij de geselecteerde verificatieoptie naar de verificatiecode.
  • Nu moet u uw Facebook-wachtwoord opnieuw instellen en bevestigen.
  • Log in op uw Facebook-account om te zien of uw nieuwe wachtwoord werkt.
  • Als een gebruiker geen verificatiecode van Facebook ontvangt, heeft hij of zij geen toegang tot zijn account, waardoor het des te belangrijker is om dit probleem op te lossen.


Mogelijke redenen waarom Facebook-inlogcodes niet aankomen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom Facebook geen sms-code of e-mailcode voor het opnieuw instellen van het wachtwoord levert. Hieronder volgen enkele van de mogelijke oorzaken van dit probleem:


  • Als een consument om verificatie via e-mail vraagt, maar geen code ontvangt, kan dit te wijten zijn aan een trage internetverbinding.
  • Het kan ook worden veroorzaakt door een Gmail-gerelateerd probleem.
  • Het is denkbaar dat de inbox van de gebruiker overvol is, waardoor deze de verificatiecode niet per e-mail kan ontvangen.
  • Als een klant om verificatie via telefoonnummer vraagt ​​maar geen code ontvangt, is het denkbaar dat er een netwerkprobleem is waardoor de telefoon van de gebruiker geen sms-berichten kan ontvangen.
  • Er kunnen verschillende andere redenen zijn voor dit probleem. Lees verder om te leren hoe u het probleem met de Facebook-inlogcode niet ontvangen kunt oplossen.


Hoe de Facebook-inlogcode te repareren die niet wordt verzonden

Controleer je internetverbinding om de code via gmail te ontvangen.


Controleer uw internetverbinding om de Facebook-inlogcode via e-mail te ontvangen. Dit probleem kan worden veroorzaakt door een trage internetverbinding. Het is mogelijk dat de code niet is ontvangen vanwege een gebrek aan internetverbinding.


Verwijder je Gmail-inbox.


Door de enorme hoeveelheid post in de Inbox kunnen gebruikers af en toe geen verse post ontvangen. Dit probleem kan worden opgelost door de inbox te wissen en gebruikers kunnen als resultaat de verificatie-e-mail ontvangen.


Kijk in de spamfolder.


Omdat deze verificatie-e-mails soms in de spammap terecht kunnen komen, moeten gebruikers ook hun spammappen controleren op e-mails met verificatiecodes.


Controleer uw telefoonnetwerken om te zien of u de code per sms kunt krijgen.


Als een gebruiker de Facebook-inlogcode niet via sms kan krijgen, moeten de telefoonnetwerken worden gecontroleerd. Gebruikers kunnen de inlogcode niet via sms ontvangen als hun telefoon geen netwerk heeft.


Neem contact op met uw netwerkserviceprovider.


Als het probleem niet wordt veroorzaakt door een netwerkprobleem, maar de gebruiker de verificatiecode nog steeds niet via sms kan krijgen, moet de gebruiker contact opnemen met de netwerkserviceprovider om de situatie te verhelpen.


Als een gebruiker nog steeds problemen heeft met Facebook die geen inlogcodes geeft nadat hij de voorgaande methoden heeft gebruikt, kan hij of zij 24 uur wachten en proberen het account opnieuw te herstellen. Een gebruiker kan ook de Facebook Klantenservice Bellen om het probleem te bespreken en snel te laten repareren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer