Herstel Google Account Wachtwoord via SMS || Google Contact Nummer

Een van de belangrijkste items is een Google-account, dat nodig is om toegang te krijgen tot de verschillende Google-services die gebruikers op tal van apparaten kunnen gebruiken. Gebruikers kunnen nu op een veilige en ongecompliceerde manier e-mails verzenden en ontvangen met hun Google-account. Er doen zich echter tal van complicaties voor wanneer gebruikers technische problemen ondervinden met hun Google-account tijdens het gebruik ervan, en problemen met toegang tot hun account als gevolg van het vergeten van hun wachtwoord is een vrij typische gebeurtenis onder gebruikers. Gebruikers kunnen ook het wachtwoord van hun Google-account vergeten en moeten de geschikte methode zoeken om hun account te herstellen, die beschikbaar is via verschillende alternatieven voor accountherstel, inclusief als sms.


Heeft u problemen met het onthouden van het wachtwoord van uw Google-account om in te loggen? Maar je kunt het je niet herinneren omdat je het vergeten bent? Als dit het geval is, hoeft u niet verdrietig te zijn, want u kunt het wachtwoord van uw Google-account gemakkelijk herstellen met uw favoriete hersteltools. Als u uw telefoonnummer aan uw Google-account hebt gekoppeld toen u het aanmaakte, kunt u uw account eenvoudig via sms ophalen . De procedure voor het herstellen van een Google-account via sms is eenvoudig en ongecompliceerd.


Stappen om Google-account te herstellen via sms:


  • Ga om te beginnen vanuit uw voorkeursbrowser naar accounts.google.com om toegang te krijgen tot de officiële pagina voor accountherstel.
  • U kunt vervolgens op Volgende klikken nadat u het e-mailadres hebt ingevoerd voor het wachtwoord dat u wilt herstellen.
  • Nu kan Google u vragen om uw vorige wachtwoord in te voeren; als u deze stap wilt overslaan, selecteert u Probeer een andere aanpak.
  • Ga daarna naar het tabblad Code verzenden en Google stuurt een verificatiecode naar uw telefoonnummer via sms.
  • U moet nu de sms- of verificatiecode invoeren die naar uw telefoonnummer is verzonden en vervolgens op de optie Verzenden klikken.
  • U kunt nu eenvoudig een nieuw wachtwoord voor uw Google-account maken en nadat u het opnieuw hebt ingevoerd, wordt u gevraagd om het te bevestigen.
  • Selecteer daarna het tabblad Wachtwoord wijzigen om het accountherstelproces te voltooien.


Deze instructies helpen u om uw Google-account tijdig en effectief via sms te herstellen. Als u echter denkt dat u uw Google-account nog steeds niet kunt herstellen via sms of als u andere vragen heeft, kunt u eenvoudig Contact Google Ondersteuning Nederland team voor onmiddellijke hulp.


Lees Okk: Bellen Facebook Nederland

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer