Avast Fout 21 || Avast Klantenservice Nederland Bellen

Avast antivirus bevat een aantal handige functies en beveiligingstechnologieën. Avast Antivirus heeft foutnummer 21 waardoor het uw apparaat niet meer beschermt tegen virussen en malware. In dit bericht leert u hoe u dit probleemnummer zelf kunt oplossen.


Oorzaken:


Avast-installatie werkt niet - De installatie van Avast kan om verschillende redenen beschadigd zijn geraakt, maar gelukkig heeft Avast verschillende opties geboden om het probleem op te lossen, waaronder het repareren of het uitvoeren van een schone installatie.


Avast Antivirus-service werkt niet - Als u problemen ondervindt met de hoofdservice van Avast Antivirus, start u deze gewoon opnieuw op en kijkt u of het probleem verdwijnt.


Oplossing 1: Repareer Avast


Als er iets mis is met uw Avast-installatie en deze helemaal niet opent, gaat u naar het Configuratiescherm en gebruikt u de reparatieprocedure. Deze techniek heeft voor veel mensen gewerkt, maar u moet er rekening mee houden dat u mogelijk bepaalde antivirusinstellingen opnieuw moet aanpassen.


Oplossing 2: Start Avast Antivirus opnieuw


Het is denkbaar dat een probleem met de antivirusservice van Avast ervoor zorgt dat Avast niet volledig kan worden geopend. Services kunnen vrij snel opnieuw worden gestart, en deze manier is zonder twijfel eenvoudig en duidelijk. Bellen Avast Helpdesk Nederland voor onmiddellijke hulp bij het probleem.


Oplossing 3: voer een schone installatie uit


Er is praktisch niets in Avast dat een nieuwe installatie niet zal oplossen, en hetzelfde kan gelden voor dit specifieke probleem. Als geen van de andere technieken werkt, is een schone en correcte herinstallatie een eenvoudige procedure om het probleem op te lossen. Het doet meer dan alleen het programma verwijderen; het verwijdert ook de cachebestanden en alle relevante registervermeldingen die mogelijk beschadigd zijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer