Ondersteuning voor McAfee Nederland: McAfee Ad Blocker Uitschakelen

 Het is meestal buitengewoon irritant wanneer u op een site arriveert, alleen om ongewenste promoties te zien. In het geval dat u McAfee Internet Security heeft geïntroduceerd, heeft u op dat moment waarschijnlijk de McAfee Adblocker gemachtigd. Het is op de een of andere manier buitengewoon ondersteunend omdat het u extra beveiliging biedt tegen advertenties en pop-ups. Telefoonnummer van de klantenservice van McAfee Om toegang te krijgen tot een specifieke site, is het echter ook nodig om de Adblocker uit te schakelen.


Als je de meest recente versie van Firefox gebruikt, heb je waarschijnlijk gemerkt dat je geen toegang hebt tot een paar websites sinds je Adblocker hebt ingeschakeld. In dergelijke gevallen is de Adblocker de beste gemoedstoestand. Als u vragen heeft over het uitschakelen van Adblocker, neem dan contact met ons op via het McAfee-klantenservicenummer. We staan ​​klaar om u op alle mogelijke manieren te helpen.


U kunt de Adblocker gebruiken om uw browse-kennis dubbel te controleren. Het biedt extra manieren om uw systeem te beschermen tegen phishingaanvallen of trucs. Klantenservicenummer voor McAfee. Desondanks vraagt ​​de overgrote meerderheid van websites tegenwoordig om Adblockers uit te schakelen. Anders kunt u de inhoud ervan niet zien. Daarom moet u weten hoe u Adblocker kunt gebruiken om uw humeur te doden.


Open uw webbrowser: Open de browser waarin u eerder de Adblocker heeft geïnstalleerd.

Vouw de pagina van het programma uit door hier te klikken: Er zijn verschillende extensies beschikbaar voor verschillende internetbrowsers.


Chrome: selecteer Meer instrumenten en klik erop voor een uitbreiding.

Firefox: klik op de add-ons.


Om Adblocker voor een bepaalde site te schaden, moet u de onderstaande middelen gebruiken


  • Open het programma om te beginnen.
  • Op dat moment moet u Adblocker op een specifieke website uitschakelen.
  • U moet eerst de uitbreidingslijst openen om de Adblocker uit te schakelen. Elke locatie heeft zijn eigen groeimogelijkheden.
  • Klik op het 'Adblock'-teken wanneer u de uitbreidingslijst krijgt.
  • Als gevolg hiervan kunt u de Adblocker uitschakelen.
  • U kunt die pagina ook ontoegankelijk maken vanaf andere pagina's. Hiermee kunt u door de pagina's van de website navigeren. Het slaat de voortgang op die u voor de pagina's hebt gemaakt als u de afzonderlijke pagina's wijzigt.


Als het probleem zich blijft voordoen nadat u de oplossingen heeft doorlopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons McAfee Ondersteuning Telefoonnummer team  is bereikbaar op ons gratis nummer.

Lees ook: Paypal Telefoonnummer Bellen    

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer