Wat is De Beste Manier om Avast Fout 3 op te Lossen?

Avast-antivirus is het beste antivirusprogramma om uw computer te beschermen tegen virussen, bedreigingen en malware. U krijgt dan foutcode 3, die u zelf kunt oplossen door de stappen in deze handleiding te volgen. Avast Error 3 kan worden opgelost door de onderstaande stappen te volgen.


Oplossing 1: wijzig de DNS die u gebruikt in Google


DNS-instellingen zijn een van de belangrijkste instellingen voor internetverbinding die u kunt wijzigen. Het DNS-adres wordt standaard automatisch verkregen, maar u kunt nog steeds het adres invoeren dat u wilt gebruiken. Het wordt sterk aangeraden om het Google DNS-adres te gebruiken, dat gratis is en veel gebruikers heeft geholpen bij het oplossen van de Acast-update ‘Onbekende fout '.


Oplossing 2: reset de instellingen van Internet Explorer


Reset Internet Explorer-instellingen, ongeacht of u Internet Explorer gebruikt. Alle proxy-, DNS- en linkinstellingen in Internet Explorer moeten worden gereset om te voorkomen dat de Avast-update "Onbekende fout" opnieuw op uw computer verschijnt.


Oplossing 3: voeg een firewalluitzondering toe voor de Updater


Als u een firewall van derden gebruikt, kunt u deze het beste uitschakelen, Avast Firewall uitschakelen en vervolgens weer activeren.


Oplossing 4: voer een schone installatie van Avast uit


Er zijn bijna geen problemen die niet kunnen worden opgelost met een eenvoudige schone installatie, die alle bestanden, registervermeldingen en eventuele restjes verwijdert met behulp van een speciaal Avast-hulpprogramma dat voor dit doel is ontworpen.


Deze benadering is buitengewoon nuttig en u kunt deze als laatste redmiddel gebruiken als u deze fout tegenkomt.


De bovenstaande stappen zijn eenvoudig te volgen en u kunt contact opnemen met Avast Klantenservice Ondersteuning Nummer om met experts te spreken voor onmiddellijke hulp als u problemen ondervindt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer