Hoe kan ik mijn Google account definitief van mijn Android telefoon verwijderen?

Google is niet langer alleen een zoekmachine; het verkoopt nu honderden items en hulpprogramma's, waarvan er vele toegankelijk zijn met een Google-account. Deze blog laat je zien hoe je je Google-account permanent van je Android-telefoon kunt verwijderen.


Gebruikers dienen echter contact op te nemen met de klantenondersteuning van Google. E-mail, gesprekken, grafieken, film, afbeeldingen, audio en sociale netwerken zijn slechts enkele van hun aanbiedingen. Er wordt ook opgemerkt dat het merendeel van het online leven van gebruikers afhankelijk is van een enkele vergrendeling, namelijk hun Google-account.


Om meer te weten te komen, wordt het geleverd met een hele reeks voordelen die samen werken. Schakelen tussen verschillende providers vereist normaal gesproken weinig extra inspanning van uw kant. Google is ook een van de bekendste zoekmachines voor het ondersteunen van gebruikersrechten en anonimiteit, en gebruikers kunnen snel gegevens van bepaalde items verwijderen of zelfs hun accounts helemaal wissen.


Hoe u een Google-account permanent van een Android-telefoon kunt verwijderen


Stap 1: Het eerste dat gebruikers moeten doen, is vanuit elke webbrowser naar de aanmeldingspagina van Google gaan.

Stap 2: Voer nu snel het vereiste e-mailadres en wachtwoord in voor het account dat u wilt verwijderen. Om u aan te melden, drukt u op de knop "Aanmelden".

Stap 3: klik gewoon op de pagina "Bewerken", die zich net naast het gebied "Mijn items" bevindt, zoals aangegeven door de klantenservice van Google. Om het menu ‘Mijn items 'te openen, moeten gebruikers nogmaals op het gedeelte‘ Bezoek de vorige editie van de Google-accounts ’klikken.

Stap 4: Kies nu onder de regel 'Account uitschakelen' "Account sluiten" en vervolgens "Alle services en informatie verwijderen" om alle services en informatie die eraan zijn gekoppeld te verwijderen.

Stap 5: Bevestig de selectie door het wachtwoord in te voeren dat als promptbericht op het volgende tabblad wordt weergegeven. Controleer alle vakjes goed om snel uw beslissing en de gevolgen te herkennen.

Stap 6: Om uw account en alle gerelateerde bestanden permanent te verwijderen, klikt u op de knop "Google-account verwijderen".


Bij de Ondersteuning van Google zijn we bereid gebruikers te helpen bij het oplossen van eventuele problemen. Werk 24 uur per dag, 7 dagen per week samen met ons team om direct aan uw bureau hulp van wereldklasse te krijgen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer