De eenvoudigste manier om een ​​bericht deelbaar te maken op Facebook

We gebruiken allemaal Facebook om onder andere ons dagelijkse nieuws, berichten en verhalen te delen. Het is een fantastische manier om nieuwe mensen te ontmoeten en herinneringen op te halen. Je zult een bericht tegenkomen dat je zou willen delen, maar er is geen deelknop beschikbaar. Nu je je in deze situatie bevindt, vraag je je waarschijnlijk af hoe je een bericht deelbaar kunt maken op Facebook, maar maak je geen zorgen; we hebben enkele snelle oplossingen voor u die ongetwijfeld zullen helpen. Hoewel de knop mogelijk niet beschikbaar is, zijn er enkele opties die u kunnen helpen bij het oplossen van het probleem.


Hoe maak je een Facebook-bericht deelbaar?


De deal is eenvoudig, maar u moet eerst uw Facebook-privacyinstellingen wijzigen. Alles wat u nu hoeft te doen, is de onderstaande eenvoudige stappen volgen.


  • Klik op het pictogram "Privacy".
  • Als u "Vrienden" kiest in plaats van "Openbaar", kunnen alleen uw vrienden uw bericht delen. Als je echter voor openbaar kiest, kan iedereen dit bericht delen.


Het beste is dat je ze allemaal kunt kiezen en ze op elk moment kunt wijzigen. Het enige dat u nu hoeft te doen, is teruggaan naar de instellingen van Facebook en de procedure herhalen.


Volg deze stappen om een ​​Facebook-bericht deelbaar te maken op een apparaat:


  1. Open uw Facebook-account
  2. Zoek het bericht dat u wilt delen
  3. Klik op de drie beschikbare stippen in de rechterbovenhoek
  4. Klik op bericht bewerken
  5. Klik op Opslaan
  6. Klik op Privacy-instellingen
  7. Kies de optie "Openbaar"
  8. Klik op Opslaan


Dat is het! We hopen dat dit artikel je zal helpen om je Facebook-berichten beter deelbaar te maken. Met deze hacks vergroot je de zichtbaarheid van je berichten enorm. ander probleem bel dan met Facebook Klantenservice Nummer Nederland.

lees ook: Avast Nummer Bellen NL

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer