Veelgestelde vragen over McAfee Endpoint Security

 1. Wat is McAfee Endpoint Protection en hoe werkt het?

McAfee Endpoint Security is het nieuwste antivirusproduct van McAfee. McAfee Endpoint Security biedt uitgebreidere bescherming, verbeterde uitvoering en een adequate dreigingspositie.


2. Waarin verschilt McAfee VirusScan Enterprise van McAfee Endpoint Security?


McAfee Endpoint Security heeft McAfee VirusScan Enterprise, het antivirusproduct van McAfee, vervangen. McAfee Endpoint Security heeft nu een paar nieuwe functies:


  • McAfee Anti-Malware Engine Core (McAfee AMCore), de anti-malwarefilterinnovatie van de Threat Prevention-module, verbetert de mogelijkheid om snel en effectief te reageren op opkomende en geavanceerde malwarebedreigingen. In plaats van alles op dezelfde manier te controleren, test het slim alleen de items die echt moeten worden gefilterd.
  • Zero-sway-filtering is een on-demand mogelijkheid die alleen wordt geactiveerd wanneer een framework niet werkt, en die wordt geactiveerd door consolegebeurtenissen, muiscreatie en de modus Volledig scherm. Het versterkt de presentatie van het raamwerk.
  • De module Gevaarpreventie voegt de mogelijkheid toe om uitbuiting op basis van stoffen te voorkomen. Deze mogelijkheid zorgt voor een breder scala aan kwetsbaarheden en avontuurlijke bescherming, zoals Generic Buffer Overflow Protection en Suspicious Caller Protection.
  • Indien nodig kan McAfee Endpoint Security naast de module Bedreigingspreventie ook de modules Firewall en Webcontrole bevatten.


3. Welke werkende frameworks worden door McAfee Endpoint Security ondersteund?


Microsoft Windows 10, Windows 7 en Windows 8.1, evenals Apple Mac OS 10.11, 10.12 en 10.13, worden allemaal ondersteund door McAfee Endpoint Security. [McAfee VirusScan Enterprise for Mac ondersteunt niet langer de meest recente Apple Mac OS.]


4. Wat is het verschil tussen de verschijningen van McAfee-symbolen?

McAfee's nieuwste raamwerkplaatpictogram McAfee Endpoint Security gebruikt het McAfee Endpoint Security-systeemsymbool in plaats van het McAfee VirusScan Enterprise raamwerkplaatsymbool voor McAfee VirusScan Enterprise.


5. Wat is de procedure voor het starten van het McAfee Endpoint Security-statusprogramma?


1. Klik met de rechtermuisknop op het plaatsymbool van het McAfee-platform en selecteer Eigenschappen. In de rechterbenedenhoek van de taakbalk staat een pictogram van een McAfee Endpoint Security-systeemplaat.

2. Wanneer een pop-upmenu verschijnt, selecteert u "McAfee Endpoint Security" in de menuopties om het McAfee Endpoint Security-statusprogramma te starten.


Het Telefoonnummer van de McAfee Ondersteuning Bellen is nog steeds beschikbaar om u te helpen


U kunt altijd en overal het nummer van de Klantenservice van McAfee Bellen. We bieden 24 uur per dag technische ondersteuning en assistentie aan onze gewaardeerde klanten over de hele wereld. Onze klanten kunnen onze experts bereiken door te bellen naar + 31-297728131, ons gratis nummer van McAfee Antivirus, dat 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar is. Onze live technische ondersteuning is ook 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar in uw diensten via online chat. Geef ons een e-mail als je met ons mee wilt doen. Onze technici nemen contact met u op om eventuele bedreigingen of problemen met McAfee-producten zoals McAfee Antivirus, McAfee Antivirus Plus, McAfee Family Safety, McAfee Site Advisor en McAfee op te lossen.


We bieden ook klantenondersteuning voor Facebook Telefoonnummer Bellen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer