AVG uitschakelen: repareer het AVG Contact Klantenservice - Nederland: +31-297728131 | Belgie: +32-38080856

De antivirussoftware van AVG beschermt de computer tegen virussen en malware-aanvallen. Het beschermt het apparaat ook tegen elke externe bedreiging van geïnfecteerde bestanden en blokkeert ze meteen. AVG wordt ondersteund op het Windows-besturingssysteem, iOS en zelfs op de Android-systemen. Maar soms beschadigt het ook het apparaat en bevriest het. Het is dus beter voor de gebruikers om te controleren of andere software de problemen kan oplossen die deze antivirus niet kan. Om die reden willen de gebruikers vaak weten hoe ze AVG kunnen uitschakelen.

Uitstekende manieren om AVG Antivirus uit te schakelen

U kunt de AVG-antivirus volledig uitschakelen. Selecteer daarvoor eerst het Windows-taakvak en navigeer naar het pictogram. Klik met de rechtermuisknop op het logo en selecteer de optie "Bescherming inschakelen". Kies Ja om het verzoek te bevestigen en de antivirus van uw apparaat permanent uit te schakelen.

Om de AVG-antivirus tijdelijk uit te schakelen, start u eerst de computer. Klik op het AVG-pictogram en laat het het beschermingsschild uitschakelen. Klik met de rechtermuisknop op de AVG-beveiligingsoptie en ga naar de optie Instellingen om de antivirus tijdelijk uit te schakelen. Selecteer in de instellingen de optie Uitschakelen en geef de periode op waarvoor u de acties van de softwaretoepassing wilt afsluiten.

Hoe AVG uitschakelen in Windows?

Open het systeem en dubbeltik op het AVG antivirus-logo. Sleep het logo naar de hoek en klik om het te openen. Typ Option in de zoekbalk in de bovenhoek en klik op het menu. Ga naar de geavanceerde instellingen en open het nieuwe pop-upvenster op het weergavescherm.

Klik op de optie Uitschakelen en klik op Ja om door te gaan. Stop de OS-verdediger en de firewall door de opties Firewall uitschakelen en Windows Defender uit te schakelen. Klik op de optie OK en wijzig de instellingen.

Schakel AVG op Mac uit

Selecteer en open het AVG-toepassingsprogramma en selecteer de optie "Aan" en kies vervolgens de optie Real-timebeveiliging. Open de map AVG en schakel de standaardinschakelingsoptie uit. Sla de oorspronkelijke instellingen op nadat u de antivirussoftwaretoepassing van AVG hebt uitgeschakeld.

Herstart het systeem verder en controleer opnieuw. Als de antivirus nog steeds op het systeem werkt, voer dan een goede scan van het systeem uit en verwijder de bestanden die verband houden met de antivirus. Controleer ook of er nog een snelkoppeling van de AVG-antivirustoepassing op het apparaat aanwezig is.

Permanente verwijdering van AVG uit Windows OS

Ga naar het Configuratiescherm en schakel de verdediger van het besturingssysteem in. Klik op Programmakenmerken en selecteer de lijst met vooraf geïnstalleerde programma's. Kies de optie Protection Uninstallation en druk op Ok om het proces te starten. Selecteer eerst de optie Veilige modus. Om de veilige modus in te schakelen, klikt u op de optie Instellingen en scrolt u naar beneden totdat u de optie Veilige modus daar vindt.

Klik op Ja en start het proces. Start het apparaat opnieuw op en start de verwijderingsprocedure. Wacht ongeveer 30 tot 40 seconden om het hele proces te voltooien. Start het systeem opnieuw op en vernieuw uw computer.

Neem contact met ons op voor onmiddellijke AVG Ondersteuning: neem contact met ons op

Kunt u nog steeds niet begrijpen hoe u AVG uitschakelt, dan heeft u deskundige hulp nodig om het probleem op te lossen. Om contact met ons op te nemen, bel ons Customer Care gratis AVG Nummer - Nederland: + 31-297728131 | Belgie: + 32-38080856. u kunt in realtime met ons praten via de oproep. Met meerdere jaren ervaring in het omgaan met AVG-antivirusproblemen, is het voor ons helemaal geen uitdaging om u hierbij te helpen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer