Hoe McAfee-pop-ups te stoppen?

McAfee is effectieve software om uw gegevens te beveiligen tegen bedreigingen die via de brede gateway van internet binnenkomen. Wanneer het abonnement voor uw McAfee-antivirus bijna verloopt, krijgt u herinneringen om het abonnement te verlengen. Tenzij u het abonnement verlengt, krijgt u steeds hetzelfde bericht zolang de McAfee-app op uw pc staat. Het probleem doet zich vooral voor wanneer u uw McAfee-abonnement niet wilt verlengen. De beste manier om van deze herinneringen af ​​te komen, is door de McAfee van uw systeem te verwijderen. Maar het probleem is dat u het niet kunt verwijderen, tenzij u een andere beveiligingssoftware op uw pc installeert. Anders kunt u de privacy van uw gegevens niet herstellen. Daarom heeft u mogelijk de vraag “hoe u McAfee Popups kunt stoppen”.


We hebben de meest betaalbare methoden voor "hoe McAfee Popups Windows 10 te stoppen?" voor uw gemak. Bekijk dus eens de onderstaande methoden.

 

Methode 1


  • Selecteer Programma's en onderdelen in het snelmenu in Windows. U kunt ook Programma's en onderdelen downloaden via het Configuratiescherm.
  • Zoek naar McAfee-toepassing in de lijst met programma's en klik er met de rechtermuisknop op om Verwijderen te selecteren.
  • Er verschijnt een bevestigingsvenster waarin u op Ja moet klikken om uw computer het de-installatieproces te laten starten.
  • Verwijder vervolgens de McAfee-browserplug-in van uw computer om de gerelateerde problemen te vermijden. Selecteer vervolgens de optie Verwijderen om uw computer het verwijderingsproces te laten beginnen.
  • Wanneer het verwijderen is voltooid, klikt u op de knop Nu opnieuw opstarten om uw computer opnieuw op te starten. Mocht je na het herstarten van je pc geen McAfee-pop-ups meer tegenkomen, dan is deze antivirus niet meer op je pc geïnstalleerd.


Methode 2


U kunt McAfee-pop-ups krijgen wanneer u een website bezoekt die kwaadaardige advertenties bevat. Daarnaast krijg je deze pop-ups als Adware je pc heeft aangevallen. Doorloop daarom deze methode om te weten hoe u McAfee-pop-ups in een dergelijke situatie kunt stoppen.


Sluit eerst die website die kwaadaardige advertenties bevat. Scan vervolgens uw pc op adware of andere schadelijke programma's. Ga daarna naar het Configuratiescherm en vouw de categorie Programma's uit om een ​​programma verwijderen te selecteren. Het scherm Programma's en functies toont de lijst met programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd. Zoek het schadelijke programma uit de lijst en markeer het. Selecteer de knop Verwijderen die aanwezig is in de werkbalk bovenaan het scherm. Volg de instructies die op het scherm verschijnen. Nu toont Window een bevestigingsvenster waarin u op Ja klikt om het verwijderen te bevestigen. Start uw pc opnieuw op en u krijgt een bevestigingsbericht zodra McAfee van uw pc is verwijderd.


Methode 3


U kunt McAfee-pop-ups stoppen door de browserinstellingen terug te zetten naar hun oorspronkelijke standaardwaarden. Open het menu Instellingen in uw browser en selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu. Er wordt een nieuw tabblad geopend met de browserinstellingen. Scroll door het scherm en klik op Geavanceerd. Nadat u naar het gedeelte Opnieuw instellen en opschonen bent gekomen, selecteert u Instellingen terugzetten naar hun oorspronkelijke standaardwaarden. Venster geeft een bevestigingsdialoogvenster weer om de componenten te markeren die naar hun standaardstatus zullen worden hersteld. Klik op de knop Instellingen resetten en voltooi het herstelproces.


Methode 4


Vanaf de Start-knop krijgt u het Windows-zoekvak waarin u Taakplanner typt. Kies Taakplannerbibliotheek in het linkerdeelvenster op uw bureaublad. Het biedt u een lijst waaruit u McAfee Login selecteert. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Uitschakelen of Verwijderen. Het zal McAfee binnen een paar minuten van uw pc verwijderen.


Bel McAfee Telefoonnummer Nederland & Belgie


Neem contact op met onze McAfee-klantenondersteuning om eventuele twijfels over een van de bovengenoemde methoden weg te nemen. Daarnaast, als een van de oplossingen u niet helpt bij "hoe u McAfee-pop-ups kunt stoppen?", Maak dan gebruik van onze technische ondersteuning. We hebben een team van softwarespecialisten voor het oplossen van verschillende McAfee-gerelateerde problemen. Onze experts ontwikkelen innovatieve oplossingen door gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Bel daarom ons McAfee Klantenservicenummer +31-182796001| Belgie: +32-38080856 om uw probleem met McAfee te melden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer