Hoe kan ik een interne fout van Avast op een Mac oplossen?

Avast-antivirus is een zeer populair en commercieel beveiligingsproduct.

De interne fout van Avast op Mac verschijnt echter wanneer het programma niet met succes op uw apparaat kan worden geïnstalleerd. Afgezien daarvan kan de interne fout ook verschijnen bij het proberen om een nieuwe build te installeren in plaats van de vorige versie

Deze foutmelding geeft aan dat het iOS-apparaat periodiek wordt bevroren en alle actieve programma's vernietigt die al op uw apparaat zijn geïnstalleerd.

Bovendien kan de fout optreden als een beschadigd stuurprogramma per ongeluk Avast-programmabestanden heeft verwijderd. Beschadigde registervermeldingen leiden u ook naar deze situatie.

De fout verschijnt in de eerste plaats met een bericht waarin staat Avast Mac een interne fout opgetreden. Om de fout op te lossen, implementeert u de methoden die hieronder worden vermeld.

Oplossing 1: werk het apparaatstuurprogramma bij

Dit probleem kan optreden als u een verkeerd of verouderd apparaatstuurprogramma gebruikt. U moet dus het apparaatstuurprogramma bijwerken om te zien of de fout is verholpen. Voer daarom deze stappen uit.

Stap 1:

Klik eerst op het Apple-menupictogram en kies de optie Systeemvoorkeuren. Klik daarna op Software-update om te controleren of er een bijgewerkte versie beschikbaar is of niet.

Stap 2:

Als er een update beschikbaar is, selecteert u de knop Nu bijwerken om de nieuwste versie van macOS te installeren.

Stap 3:

Het zal automatisch de software updaten. Wanneer de software up-to-date is, verschijnt er een pop-upbericht op het systeemscherm met de melding ‘Herstart het systeem’. Klik op de optie ‘Ja’ om het apparaat opnieuw op te starten.

Probeer nu de Avast-antivirus te starten en controleer of u dezelfde foutmelding krijgt of niet.

Oplossing 2: verwijder Avast Antivirus

Soms verschijnt de fout vanwege de beschadigde of beschadigde antivirusbestanden. Als u enkele van de bestanden met betrekking tot de Avast-antivirus hebt verwijderd, kan de fout verschijnen.

Daarom is het verwijderen van de antivirus en het opnieuw installeren van de software de beste optie. Hier zijn de stappen die u moet uitvoeren.

Stap 1:

Druk eerst op de Start-knop en ga dan naar het Configuratiescherm. Selecteer daarna het gedeelte Programma's.

Stap 2:

Tik daarna op de optie Programma's en onderdelen onder Programma's. Er verschijnt een lijst met applicaties op het systeemscherm. Zoek de antivirussoftware van Avast in de lijst en klik er met de rechtermuisknop op.

Stap 3:

Klik nu op de optie Verwijderen en verder verwerkt. Start het systeem opnieuw nadat u de software hebt verwijderd.

Stap 4:

Start vervolgens de Safari-webbrowser en zoek naar de nieuwste versie van Avast-antivirus. Download de software en installeer deze op uw apparaat. Wacht tot het installatieproces is voltooid.

Als u met succes de nieuwste versie van Avast-antivirus hebt geïnstalleerd, controleert u of de fout zich blijft voordoen of niet.

Oplossing 3: werk de Avast Antivirus bij

Een andere effectieve oplossing is om de Avast-antivirus op uw iOS-apparaat bij te werken. Doe daarom het volgende.

Stap 1:

Start allereerst de antivirussoftware van Avast op uw apparaat. Ga daarna naar het gedeelte Instellingen.

Stap 2:

Klik nu op de Update-optie onder het Programma-gedeelte. Het zal dan automatisch een nieuwe versie van de antivirus downloaden en installeren. Als het proces is voltooid, controleert u of de status van het foutbericht is.

Antivirus Support - Need any help @ Call  Avast Contact Klantenservice - Nederland:  +31-297728131| Belgie:  +32-11948746.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer