Het probleem met AVG-foutcode 0xe0010058 oplossen

Antivirussoftware is een absolute must voor elke computer- / laptopgebruiker. En als zodanig zijn er veel bedrijven die dergelijke softwareproducten maken.


AVG is toevallig een van de beste antivirussystemen die u kunt gebruiken om uw computer te beveiligen. En ze hebben een zeer groot gebruikersbestand over de hele wereld, die hun premium softwareproducten gebruiken.

Maar ongeacht hoeveel geweldige functies u hiervan kunt krijgen, het zal niet volledig probleemloos zijn. De AVG-foutcode 0xe0010058 is er een waarmee u te maken kunt krijgen, wat duidt op installatieproblemen.

Gelukkig is dit iets dat je helemaal zelf kunt oplossen met de juiste technische instructies. Lees dit artikel verder om erachter te komen. En ook andere noodzakelijke informatie die u zal helpen het probleem beter op te lossen.

AVG-foutcode 0xe0010058 Probleem opgelost
Nadat we alle mogelijke redenen hebben besproken waarom de AVG-foutcode 0xe0010058 verschijnt, zijn we goed om door te gaan en 4 eenvoudige oplossingen te bekijken die u kunt proberen.

Als u zeker weet wat de exacte oorzaak van het probleem in uw specifieke geval is, kunt u de oplossing daarvoor direct gaan toepassen. Voer anders de oplossingen achtereenvolgens uit om het probleem voor eens en voor altijd op te lossen.

Repareer vermeldingen in het Windows-register

Elk probleem met de registerinvoerbestanden kan dit soort problemen veroorzaken. U moet dus de problemen oplossen die hier zijn. Volg deze stappen om de registerinvoerbestanden te herstellen.

  • Klik op het startscherm van uw Windows-pc op de optie Start en selecteer het zoekpaneel.
    Typ cmd.exe in het zoekvenster en druk vervolgens op Enter om de resultaten weer te geven.
  • Dit zal de Windows Register-editor tevoorschijn halen en uit de opties die beschikbaar zijn in de lijst. Selecteer de sleutel die specifiek is voor de AVG-foutcode 0xe0010058.
  • Selecteer nu in de lijst met resultaten die op het scherm verschijnen de optie Opdrachtprompt.
    Typ regedit in het opdrachtpromptvenster en druk daarna op Enter.
    Selecteer hierna de optie Bestand en selecteer vervolgens de optie Exporteren.
  • Klik nu in het vak Exportbereik op de geselecteerde vertakkingoptie en klik vervolgens op de optie Opslaan. Zorg ervoor dat u de bestandsextensie .reg gebruikt om op te slaan.
  • Klik op de lijst Opslaan in waar u de sleutel wilt opslaan. Voer vervolgens in het gedeelte Bestandsnaamvak de naam in van het back-upbestand dat u wilt.
    Dus met de back-up op zijn plaats, kunt u de registervermeldingen herstellen en het probleem oplossen. Maar als dit niet werkt, ga dan en pas de volgende oplossing uit deze lijst toe.

Herstel het besturingssysteem
U kunt de functie Systeemherstel van Windows gebruiken om deze oplossingsmethode uit te voeren. Hier zijn alle stappen die u daarvoor nodig heeft.

  • Start het Configuratiescherm vanuit het zoekgedeelte van uw startscherm.
  • Klik in dat venster op het gedeelte Systeem en beveiliging om het uit te vouwen. Zoek naar de optie Systeem en klik erop om dat optievenster te openen.
  • Aan de linkerkant van het scherm vind je de link voor Systeembescherming. Klik erop om het te openen.
  • Klik hierna op de knop Volgende en klik vervolgens op het gedeelte Systeembestanden en instellingen herstellen.
  • Terwijl het venster Systeemeigenschappen verschijnt, zoekt u daar naar de optie Systeemherstel. En zoals u het vindt op het tabblad Systeembescherming, klikt u om het te openen.
    Kies het herstelpunt voor deze bewerking uit de beschikbare lijst en klik daarna op de knop Volgende.

Als u al deze stappen hebt voltooid, moet u het computersysteem opnieuw opstarten. En als het daarna opnieuw opstart, krijgt u het bevestigingsbericht.
Bevestig ten slotte het systeemherstelproces door op de optie Bevestigen te klikken. Om uit dat venster te gaan, klikt u op de knop Voltooien.

Even terzijde, u kunt enkele dialoogvensters voor toestemming krijgen die u moet bevestigen. En met dat alles kunt u het probleem oplossen.

Voer de Windows Systeembestandscontrole uit
Het is zeer goed mogelijk om de systeembestandscontrole te gebruiken om te scannen op problemen en deze vanaf daar te verhelpen. Dus om een ​​SFC-scan van uw computer uit te voeren, zijn hier de stappen die u nodig heeft.

  • Start eerst uw Windows-pc op en klik bij het opstarten op de Windows-toets.
    Typ in het tekstinvoervenster ‘command prompt’ en druk op Enter. Selecteer in de lijst met resultaten de optie Opdrachtprompt.
  • Zorg ervoor dat u het specifieke wachtwoord invoert dat u heeft ingesteld voor admin-toegang.
  • Nu moet u het admin-toegang geven. Om dat te doen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u de optie Als administrator uitvoeren in de vervolgkeuzelijst.
    Nu, wanneer het opdrachtpromptvenster verschijnt, typ je de opdracht sfc / scannow. Druk op de Enter-toets om de scan te starten.

U zult enige tijd moeten wachten totdat de scan is voltooid en zo ook. Start uw computer opnieuw op en controleer of u nog steeds de AVG-foutcode 0xe0010058 krijgt.

Ontvang updates voor de apparaatstuurprogramma's

Verouderde apparaatstuurprogramma's zijn een andere reden waarom u met een dergelijk probleem met de foutcode te maken kunt krijgen. Daarom moet u de laatste updates voor de stuurprogramma's downloaden.

  • Klik op de Windows-knop in uw startscherm en typ ‘apparaatbeheer’ in het zoekvenster.
    Selecteer Apparaatbeheer in de lijst met beschikbare opties om dat venster te openen.
  • Selecteer daar de optie Stuurprogramma bijwerken om het bijwerken te starten.
  • Zoek de categorie van de antivirusstuurprogramma's en dubbelklik erop zodra u deze vindt.
    Nu moet u met de rechtermuisknop op het AVG-pictogram klikken om de vervolgkeuzelijst met opties te openen.
  • Als de update-optie verschijnt, klikt u erop om het proces te starten en wacht u tot het is voltooid. Start vervolgens uw computer opnieuw op om de nieuwe updates toe te passen.
  • Klik op de optie Automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's om updates te zoeken.
Als de update-optie verschijnt, klikt u erop om het proces te starten en wacht u tot het is voltooid. Start vervolgens uw computer opnieuw op om de nieuwe updates toe te passen.

Terwijl u de oplossingen toepast, kunt u de AVG-foutcode 0xe0010058 oplossen. En mocht u toch nog vragen hebben, bel dan dit gratis AVG Telefoonnummer: Contact Klantenservice - Nederland: + 31-297728131 | Belgie: + 32-11948746.


We bieden ook klantenondersteuning voor Avast Klantenservice.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer