Hoe Norton Autofix Uitvoeren om Norton Internet Security Fouten op te Lossen?

Norton is een van de beroemde antivirussen op de markt. Het biedt u een breed scala aan producten om uw leven gemakkelijker te maken.


De Norton-autofix helpt u bij het oplossen van problemen met Norton Internet-beveiliging. Het is de tool die door Noton wordt geleverd om problemen met de internetbeveiliging van Norton op te sporen en op te lossen. Dit hulpprogramma kan de fouten identificeren en oplossen.


Als u de Norton-internetbeveiligingsfout nog steeds niet kunt oplossen, neem dan contact op met het Norton-klantenserviceteam voor verdere hulp.


Volg de stappen om het Norton Autofix-apparaat uit te voeren:


  • De eerste stap is om de Norton-applicatie te starten door op het symbool te tikken; u krijgt nu het Norton Internet Security-scherm, selecteert u nu de optie Help en klikt u op Ondersteuning krijgen.
  • Nu wordt Norton autofix op uw scherm weergegeven en moet u dezelfde optie selecteren.
  • Controleer nu het proces en voltooi het Norton Autofix-proces door de richtlijnen te volgen.
  • Als u problemen ondervindt met de systeembeschikbaarheid, selecteert u de optie overslaan om door te gaan met de volgende Autofix-oplossing
  • Kijk of het probleem is opgelost of niet; als het probleem / de fout nog steeds aanwezig is, klik dan op de optie voor een open webpagina voor ondersteuning voor verder proces en hulp
  • Als de interface wordt ondersteund met de site, selecteer dan de officiële verbindingsoptie; die u naar de legitieme site van Norton leidt en u ontvangt het hulplijnnummer.


Problemen met het Norton Autofix-proces


Het wordt aanbevolen om verbonden te blijven met internet terwijl u werkt met het hulpprogramma Norton Autofix. Als u een probleem tegenkomt; u kunt online hulp nemen of directe hulp van de server. Controleer ook de bijbehorende internetproblemen en de instellingen voor ouderlijk toezicht. Zorg ervoor dat ouderlijk toezicht de internetassociatie niet hindert.


Bevestig dat de systeemkoppeling met internet is gekoppeld en zorg ervoor dat de externe instelling is ingeschakeld. Bekijk ook de systeemconnector met DSL-beschikbaarheid. De Norton Autofix identificeert het exacte probleem en helpt u het op te lossen. U wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de Norton Klantenservice als het probleem niet door Norton Autofix is ​​opgelost. Neem contact op met onze ondersteuningsmedewerker als u het probleem niet kunt oplossen.

lees ook: Avast bellen contact

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer