Norton Antivirus 2020 - Volledige Functies en Voordelen

Norton Antivirus 2020-software is een uitstekende manier om uw laptop- / pc-systemen en Android-apparaten te beschermen. Deze antivirussoftware is ontworpen om uw systemen te beschermen tegen malware, virussen, bedreigingen, spyware, enz. Norton Antivirus is een van de populaire antivirussen op de markt. Laten we de nieuwe functies voor Norton Antivirus 2020 bespreken.

Norton Antivirus 2020 - Uw pc-beveiliging

Proactieve bescherming tegen misbruik

PEP is een essentiële functie van Norton Antivirus 2020, speciaal ontworpen om uw systeem te beschermen tegen Zero days-aanvallen. Het is vergelijkbaar met een computerframework dat uw systeem beschermt tegen cyberaanvallen en kwetsbaarheden. PEP beschermt uw besturingssysteem tegen dergelijke aanvallen.

Slimme tweerichtingsfirewall:

Norton Antivirus 2020 biedt slimme tweerichtingsfirewallbescherming om uw systeem te beschermen tegen extern verkeer en intern verkeer. Een slimme bidirectionele beveiliging beschermt uw systeem tegen inkomend en uitgaand verkeer. Webbrowsen kan malwareaanvallen op uw systemen veroorzaken. Een slimme tweerichtingsfirewall biedt u bescherming tegen dergelijke plotselinge aanvallen.

Virtuele verwijderingsgarantie

Norton Antivirus 2020 biedt garantie op virusverwijdering met een volledige terugbetaling zonder enige vragen. Als uw systeem wordt beïnvloed nadat Norton is geïnstalleerd, krijgt u een volledige terugbetaling. Norton staat bekend om de zekerheid van beveiliging en bescherming dankzij de verzekering van virusverwijdering.

SONAR-bescherming

Norton SONAR-bescherming is een van de handige tools om uw systeem te beschermen tegen kwetsbare aanvallen. Het SONAR-systeem begint uw systeem te beschermen door de kwaadaardige aanwijzingen te controleren en de actieve software te controleren. SONAR is de beste applicatie om uw systeem en apparaten te beschermen tegen cyberbedreigingen en virusaanvallen.

Ouderlijk toezicht:

Norton Antivirus 2020 wordt geleverd met functies voor ouderlijk toezicht. Tegenwoordig is er een toename in het gebruik van internet door kinderen. Het gevaar bestaat echter dat kinderen naar ongepaste inhoud zoeken. Het is vereist om ouderlijk toezicht te hebben bij het zoeken op en toegang tot internet. De functie voor ouderlijk toezicht van Norton biedt advertentieplanningen en beperkt de toegang tot internetgebruikers.

Blokkeer spammails en blokkeer ze:

Norton 2020 biedt u een functie voor het blokkeren van spam, samen met een slimme tweerichtingsfirewall. Deze functie detecteert ongewenste bestanden, virussen en spam-e-mails. Het programma waarschuwt voor spam-mails, kwetsbare bijlagen en verdachte activiteiten. De functie voor het blokkeren van spam waarschuwt u voor kwetsbare bijlagen.

Automatische back-up van Norton:

Back-up is essentieel voor alle soorten systemen en apparaten. Gegevens vormen een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse activiteiten en we proberen deze altijd veilig te houden. Norton 2020 biedt u een automatische back-upfunctie die uw essentiële gegevens beschermt. U kunt de bestanden en mappen kiezen voor back-up en u kunt cloudopslag krijgen tot 25 GB. Deze ruimte is handig voor het opslaan van essentiële gegevens.

Norton 2020 biedt u uitstekende functies om uw systeem te beschermen tegen kwetsbare aanvallen, spywareaanvallen en cyberaanvallen. Als u meer wilt weten over de functies van Norton 2020, neem dan contact op met het Norton klantenservice team.

We bieden ook klantenondersteuning voor Contact Norton Belgie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer