HOW TO FIX AVAST WON’T OPEN?

Fout bij Avast kan niet worden geopend vanwege veel verschillende problemen. Het is echter mogelijk om een ​​shortlist samen te stellen met de meest voorkomende die van invloed zijn op de meeste gebruikers. Het bepalen van de juiste oorzaak is geweldig om de beste oplossingen te vinden en het probleem van avast op te lossen.

Defecte installatie van Avast - De installatie van Avast is mogelijk beschadigd geraakt door veel verschillende dingen, maar gelukkig heeft Avast verschillende dingen geleverd die u kunt doen om het probleem op te lossen, zoals het repareren of een schone installatie uitvoeren.

Avast Antivirus-service werkt niet correct - Als er problemen zijn met de hoofdservice, kunt u deze eenvoudig opnieuw starten en controleren of het probleem is opgelost.

Installeer Avast opnieuw

Zorg er allereerst voor dat u bent aangemeld met een beheerdersaccount, aangezien u geen programma's kunt verwijderen met een ander account.

Klik op het menu Start en open het Configuratiescherm door ernaar te zoeken.

U kunt ook op het tandwielpictogram klikken om Instellingen te openen als u Windows 10 gebruikt.

Selecteer in het Configuratiescherm Bekijken als categorie in de rechterbovenhoek en klik op Een programma verwijderen onder de sectie Programma's.

Als u de app Instellingen gebruikt, zou het klikken op Apps onmiddellijk een lijst met alle geïnstalleerde programma's op uw pc moeten openen.

Zoek Avast in het Configuratiescherm of Instellingen en klik op Verwijderen / repareren.

De verwijderingswizard zou moeten openen met verschillende opties, zoals Update, Reparatie, Wijzigen en Verwijderen. Selecteer Reparatie en klik op Volgende om de installatie van het programma te herstellen.

Er verschijnt een bericht waarin u wordt gevraagd het proces te bevestigen. Avast zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw worden opgestart met de standaardinstellingen die werkten voordat de fout zich voordeed.

Klik op Voltooien wanneer het verwijderde proces het proces heeft voltooid en start uw computer opnieuw op om te zien of Avast nu correct wordt geopend.

Voer een schone installatie uit

Download de nieuwste versie van de Avast-installatie door naar deze link te gaan en op de knop Download Free Antivirus in het midden van de website te klikken.

U moet ook het Avast Uninstall Utility downloaden via deze link, dus sla het ook op uw computer op.

Verbreek de verbinding met internet nadat u deze bestanden heeft gedownload en start op in Veilige modus. Gebruik de Windows + R-toetsencombinatie op uw toetsenbord om het dialoogvenster Uitvoeren te starten en typ "msconfig" in voordat u op OK klikt.

Navigeer in het venster Systeemconfiguratie naar het tabblad Opstarten aan de rechterkant en vink het vakje naast Veilig opstarten aan. Klik op OK en start uw computer opnieuw op om op te starten in Veilige modus.

Voer het Avast Uninstall Utility uit en blader naar de map waarin u Avast hebt geïnstalleerd. Als je het in de standaardmap (Program Files) hebt geïnstalleerd, kun je het laten staan. Zorg ervoor dat u de juiste map kiest, aangezien de inhoud van elke map die u kiest, wordt verwijderd of beschadigd. Navigeer door Bestandsverkenner totdat u de juiste map vindt.

Klik op de optie Verwijderen en start uw computer opnieuw op door op te starten met normaal opstarten. Controleer of Avast nu normaal wordt geopend.

Start de Avast Antivirus-service opnieuw

Het is goed mogelijk dat een fout met betrekking tot de Avast Antivirus-service verhindert dat Avast correct wordt geopend. Services kunnen vrij eenvoudig opnieuw worden gestart en deze methode is absoluut gemakkelijk uit te voeren door iedereen! Zorg ervoor dat u de onderstaande instructies zorgvuldig volgt om de Avast Antivirus-service opnieuw te starten!

Open het hulpprogramma Uitvoeren met de toetsencombinatie Windows-toets + R op uw toetsenbord (druk deze toetsen tegelijkertijd in. Typ "services.msc" in het nieuw geopende vak zonder de aanhalingstekens en klik op OK om het hulpprogramma Services te openen .

De alternatieve manier is om het Configuratiescherm te openen door het in het menu Start te zoeken. U kunt er ook naar zoeken met de zoekknop in het menu Start.

Nadat het Configuratiescherm is geopend, wijzigt u de optie "Weergeven op" in de rechterbovenhoek van het venster in "Grote pictogrammen" en scrolt u naar beneden totdat u de Administratieve hulpmiddelen vindt. Klik erop en zoek de snelkoppeling Services onderaan. Klik erop om het ook te openen.

Zoek de Avast Antivirus-service in de lijst, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Eigenschappen in het contextmenu dat verschijnt.

Als de service is gestart (u kunt dat net naast het servicestatusbericht controleren), moet u deze voorlopig stoppen door op de knop Stop in het midden van het venster te klikken. Als het is gestopt, laat het dan staan ​​totdat we verder gaan.

Zorg ervoor dat de optie onder het menu Opstarttype in het eigenschappenvenster van de service is ingesteld op Automatisch voordat u doorgaat met andere stappen. Bevestig eventuele dialoogvensters die kunnen verschijnen bij het wijzigen van het opstarttype. Klik op de Start-knop in het midden van het venster voordat u afsluit. Het is mogelijk dat u de foutmelding krijgt wanneer u op Start klikt.

Volg deze stappen die hier worden gegeven om het probleem met avast niet openen of avast werkt niet op te lossen. Neem contact op met het Technische Ondersteuningsteam van Avast, dat uw problemen zal oplossen.

We bieden ook klantenondersteuning voor Epson Contact Nederland.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer