Hoe Norton-beveiligingsfout 3038 oplossen?

Norton-antivirus is een van de meest populaire antivirusprogramma's op de markt. Soms wordt u echter geconfronteerd met internetbeveiligingsfout 3038, 104 op het scherm. Hier gaan we de oplossing voor deze fout bespreken.

Oorzaken van de Norton-fout 3038, 104

  • Deze Norton-fout 3038, 104 kan optreden als gevolg van een onvolledige installatie van Norton-beveiligingssoftware vanwege beschadigde of ontbrekende bestanden
  • Soms kan een Windows-register met ontbrekende sleutels of een beschadigde invoer deze fout veroorzaken.
  • Sommige malware-infecties of virussen kunnen de systeembestanden of Norton-antivirusbestanden beschadigen
  • Een andere nieuw geïnstalleerde software heeft per ongeluk enkele bestanden verwijderd die verband houden met Norton Antivirus
  • Het is erg belangrijk om de mogelijke oorzaken van deze fout op te sporen


Symptomen van de Norton-beveiligingsfout 3038, 104

  • Uw actieve venster crasht en fout 3018, 104 verschijnt op het scherm
  • Uw systeem crasht regelmatig met de Norton-foutcode 3018, 104
  • Windows loopt regelmatig een paar seconden vast
  • Windows werkt traag en traag


Registerherstelvermeldingen geassocieerd met fout 3038, 104

Het wordt aanbevolen om deze optie zeer zorgvuldig te gebruiken. Een onjuiste wijziging in het register zal uw hele systeem laten crashen of onherstelbare schade aan uw systeem toebrengen. Het is dus beter om kant-en-klare software voor het opschonen van registers te gebruiken, zoals WinThruster en registry cleaner voor deze registerwijzigingen.

Volledige malwarescan van uw pc

U moet uw hele systeem scannen met een geschikt antivirusproduct. Dit zal u helpen om de runtime-fouten en schadelijke software te achterhalen.

Uw systeemrommel opruimen met schijfopruiming (cleanmgr)

Door het hulpprogramma Schijfopruiming te gebruiken, kunt u de tijdelijke en ongewenste bestanden van uw systeem opschonen en ruimte vrijmaken. Open de opdrachtprompt en typ "cleanmgr". Het zal het schijfopruimingsproces automatisch starten.

Update pc-stuurprogramma's

Soms kunnen verouderde stuurprogramma's een andere oorzaak van deze foutcode zijn. Het wordt sterk aanbevolen om Tools zoals DriverDoc of Driver Update tool te gebruiken om uw systeemstuurprogramma bij te werken.

Windows Systeemherstel

De ingebouwde systeemhersteloptie van Windows kan u helpen uw systeem te herstellen naar eerdere versies. U kunt Systeemherstel zoeken in het zoekvak. U krijgt een wizard voor systeemherstel. U moet de stappen en instructies volgen en het systeemherstelproces voltooien.

Installeer Norton Internet Security opnieuw

U kunt het Norton Antivirus-programma ook opnieuw installeren. Ga naar => configuratiescherm en selecteer de optie => programma's en functies. Klik op Norton-antivirus en verwijder het oude product volledig. Nu kunt u het Norton-antivirusproduct opnieuw installeren.

Windows Updates

Het updaten van uw Windows nieuwe updates kan deze fout 3038, 104 ook oplossen.

Schone installatie van Windows

Als u de Norton-fout 3028, 104 nog steeds niet kunt oplossen, is het raadzaam om een ​​nieuwe kopie van Windows op uw computer te installeren. Het vereist een Windows-installatie-cd / dvd om vanuit het menu op te starten. Voor meer informatie kunt u ons bellen op ons gratis nummer voor Technische Ondersteuning van Norton +31-183788162.



We bieden ook klantenondersteuning voor Contact Google Belgie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer