HOE DE COMMUNICATIEFOUT VAN EPSON SCANNER OPLOSSEN?

Het onderwerp van vandaag richt zich in feite op de communicatiefout in de Epson-scanner en de dodelijke fout Epson GT S50 en ook op de Epson WF 2530-scannerfout. Dus beginnend met de Epson-printer zal de oplossing voor communicatiefouten niet scannen:

Shell-hardwaredetectie opnieuw starten

De Shell Hardware Detection-service controleert en geeft meldingen voor hardwaregebeurtenissen bij automatisch afspelen. Deze service wordt gebruikt als het belangrijkste hulpmiddel om te detecteren wanneer andere hardware op uw systeem is aangesloten. Deze service is verantwoordelijk voor het detecteren van scanners, printers, verwisselbare opslagapparaten, enz. Als er een probleem is met deze service, detecteert uw computer de scanner mogelijk niet. We kunnen proberen deze service opnieuw op te starten en de scanner opnieuw te verbinden en kijken hoe dit gaat.

  • Druk op Windows + R, typ "services.msc" in het dialoogvenster en druk op Enter.
  • Zoek naar de service "Shell-hardwaredetectie". Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Eigenschappen".
  • Zorg ervoor dat het opstarttype is ingesteld op "Automatisch". Sluit nu het venster, klik nogmaals met de rechtermuisknop op de service en selecteer "Opnieuw opstarten".
  • Ontkoppel / ontkoppel nu uw scanner met uw computer. Wacht een paar minuten voordat u hem weer aansluit. Als Shell-hardwaredetectie het probleem was, zou uw computer de scanner onmiddellijk moeten herkennen.


Wijzigen van LPT1 naar USB 001 virtuele printerpoort

Lijnafdrukterminals behoren tot de vrij oude technologie om printers en scanners op uw computer aan te sluiten. Tegenwoordig zijn de meeste printers overgestapt van LPT naar USB. We kunnen proberen de poorten van de printer te wijzigen en kijken of dit enig verschil maakt. Dit probleem was vooral bekend voor gebruikers die de functionaliteit van de scanner verloren na het migreren naar Windows 10.

  • Druk op Windows + R, typ "configuratiescherm" in het dialoogvenster en druk op Enter.
  • Klik in het configuratiescherm op de optie "Grote pictogrammen" in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Apparaat en printers".
  • Klik met de rechtermuisknop op de printer en selecteer "Eigenschappen".
  • Klik nu op "Poorten" en verander de poorten van "LPT1" in "USB 001".
  • Ontkoppel / ontkoppel nu uw scanner met uw computer. Wacht een paar minuten voordat u hem weer aansluit. Controleer nu of u het scannerhulpprogramma probleemloos kunt gebruiken.


Windows Image Acquisition (WIA) opnieuw instellen

Een andere oplossing die we kunnen proberen voordat we de stuurprogramma's van de scanner bijwerken, is het opnieuw instellen van de Windows Image Acquisition-service. Deze service is gerelateerd aan het vastleggen van de afbeeldingen wanneer u scant met uw computer. Het is een Application Programming Interface (API) waarmee grafische software kan communiceren met grafische hardware zoals scanners.

Dit proces is een essentieel onderdeel van het ophalen van het vereiste scannerdocument naar uw computer. Als u deze service opnieuw instelt, kunnen eventuele problemen worden opgelost als er een fout was opgetreden.

  • Druk op Windows + R, typ "services.msc" in het dialoogvenster en druk op Enter.
  • Eenmaal in services navigeert u door alle vermeldingen totdat u "Windows Image Acquisition" vindt. Klik met de rechtermuisknop op de service en selecteer "Opnieuw opstarten".
  • Ontkoppel / ontkoppel nu uw scanner met uw computer. Wacht een paar minuten voordat u hem weer aansluit. Controleer nu of u het scannerhulpprogramma probleemloos kunt gebruiken
  • U kunt ook proberen de service te stoppen en deze later handmatig te starten als het resetten niet werkt.

Fatale fout van Epson Scanner GT S50

De Fe Fatale fout op de Epson GT-S50-fout is het hexadecimale formaat van de veroorzaakte fout. Dit is een veel voorkomende foutcode-indeling die wordt gebruikt door Windows en andere Windows-compatibele software en leveranciers van stuurprogramma's. Deze code wordt door de leverancier gebruikt om de veroorzaakte fout te identificeren.

Oorzaken van fatale fout Epson Scanner GT S50 zijn:

de Fe Fatale fout op de Epson GT-s50-fout kan worden veroorzaakt door beschadiging van Windows-systeembestanden. De beschadigde vermeldingen in systeembestanden kunnen een reële bedreiging vormen voor het welzijn van uw computer.

Er kunnen veel gebeurtenissen zijn die mogelijk hebben geleid tot systeembestandsfouten. Een onvolledige installatie, een onvolledige verwijdering, onjuist verwijderen van applicaties of hardware. Het kan ook worden veroorzaakt als uw computer is hersteld van een virus of adware / spyware-aanval of door een onjuiste uitschakeling van de computer.

Alle bovenstaande activaties kunnen resulteren in het verwijderen of beschadigen van de vermeldingen in de systeembestanden van Windows. Dit beschadigde systeembestand leidt tot de ontbrekende en verkeerd gekoppelde informatie en bestanden die nodig zijn voor de goede werking van de applicatie.

Stappen om de fatale fout Epson gt s50 op te lossen zijn:

  • Start uw computer en meld u aan als beheerder.
  • Klik op de knop Start, selecteer vervolgens Alle programma's, Accessoires, Systeemwerkset en klik vervolgens op Systeemherstel.
  • Selecteer in het nieuwe venster de optie "Herstel mijn computer naar een eerdere tijd" en klik vervolgens op Volgende.
  • Selecteer het meest recente systeemherstelpunt in de lijst "Klik in deze lijst op een herstelpunt" en klik vervolgens op Volgende.
  • Klik op Volgende in het bevestigingsvenster.
  • Start de computer opnieuw op wanneer het herstel is voltooid.

Scannerfout Epson WF 2530

De meest voorkomende en waarschijnlijke oorzaak van dit type probleem is dat er een vreemd voorwerp / papierstof vastzit in de papierinvoer of printer, of dat de papiersensor in de invoerlade vuil of defect is geworden.

Zet de printer uit, haal de stekker uit het stopcontact en de computer volledig. Verwijder vervolgens al het papier uit de papierinvoereenheid en blaas het een paar keer uit met perslucht. Kijk met een zaklamp in de papierinvoer om er zeker van te zijn dat niets het papierinvoermechanisme in de printer blokkeert, waar het niet gemakkelijk te zien is.

Neem vervolgens bevochtigde Q-tips en reinig hiermee de rubberen rollers in de automatische sheetfeeder. Blaas vervolgens ook wat perslucht in de printer om overtollig stof te verwijderen en de rollen te drogen.

Houd de printer met beide handen vast, draai hem ondersteboven en schud hem een ​​paar seconden voorzichtig om te zien of er iets uit de papierinvoer valt. Sluit vervolgens de printer weer aan en vervang deze door een nieuwe, kleine stapel (ongeveer 5 pagina's) papier. Probeer vervolgens opnieuw af te drukken.

Als het nog steeds niet helpt, helpt het als laatste redmiddel om een ​​dik papier te forceren of een A4-stuk papier dubbel te vouwen en het vervolgens met de hand door de machine te duwen, hopelijk kan dit alle voorwerpen naar buiten duwen. Schakel daarna de printer UIT, wanneer deze is ingeschakeld, door de stekker uit het stopcontact te halen. Koppel hem vervolgens los van de computer en laat hem 10 minuten op die manier staan. Vervang dan alles terug.

Als u met dit probleem wordt geconfronteerd EPSON SCANNER COMMUNICATION ERROR. Voor meer informatie kunt u ons bellen op ons Epson Telefoonnummer Belgie: + 32-78250229.

We bieden ook klantenondersteuning voor Canon Klantenservice Belgie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer