WAT IS MCAFEE ANTIVIRUS CLOUD EN WAAROM IS HET POPULAIR

McAfee Cloud is gewoon een antivirussoftware op basis van Windows die uitzonderlijke antivirusbeveiliging van wereldklasse biedt met een minimale impact op de prestaties van uw computer. De software kan op alle vormen van Windows-pc's worden gebruikt en dankzij de 'kleine voetafdruk' is deze geschikt voor gebruik op de meeste lichtgewicht apparaten zoals Ultra-mobielen en notebooks. McAfee Cloud Antivirus is zelfs een klein programma dat de grootste kracht heeft om de hele pc te beschermen tegen malware, virussen en spyware. De antivirussoftware werkt stil en stuurt alleen belangrijke waarschuwingen uit de weg en hindert u niet met onverwachte scans op uw computer.

McAfee Cloud Antivirus onderscheidt zich van andere antivirussoftware

In plaats van een conventionele, op definities gebaseerde aanpak te gebruiken die bestandshandtekeningen vergelijkt met de huidige database met kwaadaardige bestandshandtekeningen om mogelijke bedreigingen te detecteren, richt McAfee zich op gedragsscannen. McAfee houdt de activiteit van het betreffende bestand nauwlettend in de gaten om te controleren of het bestand goed of slecht is. Wanneer McAfee ongebruikelijk gedrag detecteert, wordt de uitvoering van dat bestand automatisch geblokkeerd om het apparaat te beschermen. Bijgevolg heeft McAfee minder false positives dan enig ander antivirusprogramma ter wereld. Naast de goede functies ondersteunt het de McAfee Klantenservice Telefoonnummer het voor uitzonderlijk goede technische ondersteuning.

McAfee Server-vereisten

McAfee Cloud Antivirus gebruikt machine learning om onbekende malware te detecteren in bijna realtime en zero-day-aanvallen.

De antivirus heeft één client met een kleine voetafdruk:

  • Het verbruikt in totaal slechts ongeveer 60 MB ruimte op de harde schijf, vergeleken met 250 MB of meer dat andere antivirusproducten gewoonlijk gebruiken.
  • Het maakt ook gebruik van een modern detectiesysteem, vrijwel zonder handtekening, voor minder geheugengebruik.
  • Verbetert de detectie van standaard DAT (handtekeningbestanden) en detectie van McAfee Global Threat Intelligence (GTI) tot 30 procent.


Uitzonderlijke McAfee Cloud Anti-Virus

  • McAfee Cloud AV Security Center: het toont u de nieuwste beveiligingsstatus van uw pc, zoals de Windows firewall-status.
  • Next Generation Anti-Virus: Gebruikt gedragsdetectie om een ​​effectievere bescherming te bieden tegen de nieuwste malware, exploits en bedreigingen op het internet.
  • McAfee Web Advisor: uw persoonlijke veiligheidsadviseur, waar u ook online gaat en u bescherming biedt tegen bekende slechte websites.


Wat is Real Protect?

Real Protect is de kern van de volgende generatie antimalwaretechnologie in McAfee Cloud AV. Real Protect evalueert het gedrag van verdachte bestanden in plaats van "zwarte lijsten" van bekende slechte bestanden te gebruiken, wat de mogelijkheid om nieuwe malware te blokkeren aanzienlijk vergroot.

Systeemvereisten voor McAfee Anti-Virus Installation

  • Windows 7 of hoger (inclusief Windows 10 TH2)
  • x86 / x64 CPU (ARM niet ondersteund)
  • 1 GB RAM
  • 600 MB vrije schijfruimte
  • Een internetverbinding


Maakt gebruik van McAfee Cloud Antivirus

  • Om ervoor te zorgen dat alleen goedgekeurde gebruikers toegang hebben tot uw kritieke gegevens, volgt het de gegevensstroom tussen alle huishoudelijke apparaten op de voet.
  • McAfee Web Advisor-ondersteuning verkleint het risico om in gevaar te komen door u te waarschuwen wanneer u probeert een webpagina te openen die bekend staat om de verspreiding van malware.
  • Het is een reeks beveiligingsoplossingen die bedrijven helpen bij de overgang naar clouddiensten.
We bieden ook klantenondersteuning voor Google Klantenservice Belgie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer