Hoe los ik het probleem met Microsoft Windows Update op?

Automatische updates voor Windows werken niet altijd zoals verwacht en zonder de nieuwste patches. Uw pc wordt kwetsbaar voor malware, virussen en andere online aanvallen. Hier leest u hoe u het probleem met Windows Update kunt oplossen.

Als Windows Update niet correct werkt en de nieuwste patches niet op uw systeem zijn geïnstalleerd, kunt u handmatig een van de vele online beschikbare updatepakketten installeren die de nieuwste updates combineren in één installatiebestand. Maar hiermee worden de updateproblemen van Windows niet opgelost, tenzij u updates handmatig wilt installeren elke keer dat ze worden uitgebracht.

In deze korte handleiding leggen we uit hoe u Microsoft-tools kunt gebruiken om elk Windows Update-probleem op te lossen. Dat gebeurt en wat te doen als ze niet werken.

Voer Reset Windows Update Tool uit om het probleem met Windows Update op te lossen

Microsoft biedt nu een eigen tool om het Windows-updateprobleem op te lossen. De Reset Windows Update Tool is een gratis tool voor probleemoplossing die regelmatig wordt bijgewerkt. Het is compatibel met alle versies van Windows vanaf XP. Zodra u de tool hebt gedownload, vindt u het bestand wureset.zip van 1065 kb in de map Downloads. Selecteer het, druk op de knop Alles uitpakken en kies vervolgens Uitpakken.

Voer nu het bestand wureset_x64 (of x86) uit met beheerdersrechten door met de rechtermuisknop te klikken en Uitvoeren als beheerder te kiezen. Tik op Y op het toetsenbord wanneer het pop-upvenster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, druk vervolgens op 0 en Enter. Druk op Y, Enter en ten slotte 2 gevolgd door Enter om de Windows Update-componenten te herstellen. De tool reset Windows Update en start de service opnieuw op, wat enkele minuten kan duren.

Windows Update werkt niet goed als de datum en tijd niet correct zijn ingesteld op uw systeem; controleer en corrigeer indien nodig deze twee waarden. Je zult ook problemen hebben met Windows Update als er niet genoeg schijfruimte is voor de update. In dit geval hoeft u alleen nog wat ruimte vrij te maken.Tot slot, onthoud dat de ondersteuning voor Windows XP en Vista al is stopgezet, terwijl Windows 7 tot 14 januari 2020 beveiligingsupdates zal ontvangen, maar niet langer nieuwe functies. Microsoft biedt alleen volledige ondersteuning voor Windows 8 en Windows 10.

Het Microsoft-ondersteuningsteam in België wordt alom geprezen om zijn diensten door de Microsoft-gebruikers in het land. Het bedrijf biedt alle ondersteuning met betrekking tot de veiligheid en de werking van uw ramen via het Microsoft Windows Ondersteuning Nummer.

We bieden ook klantenondersteuning voor Google Contact Belgie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer