Hoe snelle Instagram-volgers te krijgen

Instagram is een van de vele sociale netwerksites die momenteel op internet draaien. Het is een website die u helpt om uw afbeeldingen privé of openbaar te delen. Nu moet je beginnen met het verzamelen van je Instagram-volgers als je een breder publiek wilt bereiken.

Hier zijn een paar echte, beproefde strategieën om snel Instagram-volgers te krijgen.

Openbare rekeningen -

Als je een privéaccount hebt, zijn de enige mensen die kunnen zien wat je deelt, je vrienden. De eerste stap om snel Instagram volgers te krijgen is daarom om naar buiten te gaan. U moet ook een evenwicht bewaren tussen wat u wilt delen voor degenen onder u die zich echt zorgen maken over privacy.

Hashtags -

Instagram filtert de afbeeldingen met hashtags. Het sociale medianetwerk toont alle foto's met een populaire hashtag wanneer je naar foto's zoekt. Populariteit is niet het enige criterium dat bij uw afbeeldingen past bij het kiezen van de hashtags. Je moet ook specifieke gebruiken. 3 Is het perfecte aantal hashtags dat u voor uw bericht kunt gebruiken.

Regelmatige uploads -

Een inactief account krijgt meestal niet te veel volgers. Regelmatig geven instagrammers er de voorkeur aan inactieve pagina's te ontvolgen. De strategie is daarom om uw account te vernieuwen met nieuwe, originele, boeiende inhoud.

Plaats als duimregel niet te klein en laat uw website niet overstromen. Een normale foto is een behoorlijke norm.

Filters gebruiken -

Hoe komt het dat je filters kunt gebruiken? Oké, ze verbeteren het uiterlijk van je afbeeldingen echt door een persoonlijker tintje toe te voegen. Een gevoel van toegevoegde elegantie is voldoende om meer volgers aan te trekken die dol zijn op kwaliteitswerk. Controleer hoe een bepaald filter eruitziet voordat u het daadwerkelijk toepast.

Foto collages -

U kunt meerdere afbeeldingen combineren tot één, in plaats van een eenzame afbeelding te uploaden. Deze foto's zijn aantrekkelijker omdat ze een verhaal vertellen. Er zijn veel betaalde en gratis collagemakers van derden en fotobewerkingssoftware die u hiervoor kunt gebruiken.

Tijd goed -

Als je het uploadt terwijl de hele Instagram-wereld slaapt, zouden de meest verbluffende afbeeldingen geen kijkers hebben. De beste tijden op Instagram zijn 's ochtends voor het werk en' s avonds na het werk. Dat is wanneer de meeste Instagrammers hun accounts laten testen. Genoeg tijd dus voor je uploads.

Volgen, liken en reageren -

Nog een andere tip om je Instagram-exposure te vergroten, is door anderen te volgen. In ruil daarvoor volgen ze je misschien. Ga nog een stap verder door de afbeeldingen en video's van anderen te liken en erop te reageren. Je zult waarschijnlijk de aandacht van de foto-eigenaar trekken, evenals zijn / haar fans. Het kan hen aanmoedigen om je Instagram-account te bekijken, kunnen de kansen van volgers.

Synchroniseren met Facebook -

Door uw Facebook- en Instagram-profielen te combineren met Facebook dat Instagram overneemt, kunt u uw afbeeldingen nu via beide platforms delen. Je Instagram-activiteit wordt op deze manier op Facebook uitgezonden. Facebook-vrienden die ook een Instagram-pagina hebben, zullen je volgen als ze je leuk vinden wat je plaatst.

Oproep tot actie -

Je hebt een duidelijke call-to-action voor je bijschriften. Je streeft naar een betere interactie met je ondertitels. Ze zouden hen moeten dwingen commentaar te geven of daarin een interessante discussie te openen.

Dit zijn dus verschillende manieren waarop je snel Instagram-volgers kunt krijgen. Zelfs jij kunt lid worden van microbloggroepen en daar deelnemen aan discussies.

Instagram, de site voor het delen van foto's heeft de afgelopen jaren een immense bekendheid gekregen. Hoe meer volgers je hebt voor een van de sociale netwerksites, hoe meer je hun potentieel kunt benutten. gebruikers elk probleem voor gratis nummer + 32-63680333 Instagram Support team beschikbaar 24 * 7.

We bieden ook klantenondersteuning voor Google Contact Belgie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Een Google Voice Nummer te Identificeren?

Ontgrendel Google-account vergrendeld || Google Nummer Bellen

Reset Facebook Wachtwoord met of Zonder E-mail en Telefoonnummer